Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Aranyérrel hova kell menni?...

Aranyérrel hova kell menni? Bővebb probléma lenn.

Figyelt kérdés
Nem akarom a házidokit ezzel zaklatni, mert úgyis tovább küldene. tehát:urológiára menjek vagy sebészetre? Nincs székrekedésem, nem erőltettem meg magam stb, nem tudom mitől lehet, pár hete kicsi vérpöttyök, csíkok voltak a wc papíron nagy dolog után, de nem fájt semmi, gondolta, elmúlik (ne szidjatok le), tegnap egész nap kényelmetlen volt a bugyi és nagyon fájt, de azt hittem csak kidörzsölte. este megnéztem, hát egy nagy dudor van a végbélnyílásom mellett, de olyan, mintha belülről akarná vmi kinyomni. Hova menjek holnap?
2011. márc. 6. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:

Az urológia húgyúti problémákkal foglalkozik. Ott nem sokat tudnának veled kezdeni és a sebészeten sem.

Proktológiára menjél.

2011. márc. 6. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:
Proktológiára.
2011. márc. 6. 14:02
 3/8 A kérdező kommentje:
uhh, ezt az osztályt még sose hallottam. Szerintem a mi kis sztk-nkba nincs ilyen, ez lehet?
2011. márc. 6. 14:06
 4/8 A kérdező kommentje:
meg is néztem, hát ilyen szakrendelés nincs, ilyenkor hova?
2011. márc. 6. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Szabad orvos választás van. Keresd meg a lakóhelyedhez legközelibb proktológiai rendelést vagy kérdezz utána a sztk-ban, hogy van-e kihelyezett szakrendelés (egy másik utcában vagy valahol. Nálunk pl bőrgyógyászat nincsen, csak 2 épülettel odébb)
2011. márc. 6. 14:13
 6/8 anonim ***** válasza:

A proktológiára kell beutaló, tehát házidoki fog küldeni, valszeg valamelyik kórház járóbeteg rendelésére. Aranyérrel foglalkoznak sebészeten is, ha az SZTK-ban csak az van, akkor oda is el lehet menni, oda nem kell beutaló.

(OFF Megjegyzés: A bőrgyógyászat egészen más okból szokott külön épületben lenni.)

2011. márc. 6. 14:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Proktológia csak a megye székhelyen van, 60 km-re :/ Akkor valszeg házidoki, majd sebészet lesz :S
2011. márc. 6. 14:33
 8/8 anonim ***** válasza:
(OFF: Az ultrahang is máshol van. Akkor rossz példát hoztam föl)
2011. márc. 6. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!