Hallókészüléket kellene hordanom, de a folyamatos füllfolyás miatt, nem tudom, van rá megoldás?
Első vagyok ismét.
Fül mögötti készülék olyan, hogy egy illeszték megy a füledbe (amit legyártanak a hallójáratod formája alapján), az illeszték egy csővel csatlakozik a hallókészülékhez, amit fel kell akasztani a füledre.
Ez jobban látszik mint a fülbehelyezhető készülék, viszont a fülfolyás nem károsítja, mert az illesztékben semmi nincs ami károsodni tudna.
A fülbehelyezhető készülékeknek van egy új generációja is, amikor hangszóró van az illesztékben, ebben az esetben szerintem a hangszóró károsodhatna, szóval a hagyományos illesztées modell jobb lenne. Egyébként is még a hagyományosból nagyobb a választék.
Első és második voltam.
Bármi érdekel írhatsz privátban is, próbálok segíteni, ha tudok.
Hát sajnos ilyen hallókészülékről nem tudok :-(
Audiológus nem javasolt valami megoldást erre?
Ha az illeszték eldugul, kiveszed a füledből és kicsit megütögeted, nem jön ki belőle ami benne van?
Én most illesztékes hallókészülékre gondolok.
Minden nap folyamatosan folyik a füled eszek szerint?
Szerintem orvos-audiológust kérdezz meg.
Lehet hogy a megoldás az lesz ami pár hónapja jött be, egy olyan csontvezetéses implantátum amit a fül mögötti csontba építenek (ez újfajta megoldás és nem arról van szó amit a belső fülbe a csigába építenek), lehet hogy ez esetben indokolt lehet, de én laikus vagyok és nem értek ehhez.
http://www.youtube.com/watch?v=Ws0eCkYGePM
Itt mutatnak róla videót, nem tudom mennyibe kerül és mi a műtét feltétele, de adott esetben engem is érdekelne, súlyos hallássérült vagyok.
Javasolni tudom még hogy kérdezd meg ezen a fórumon:
Hátha tudnak segíteni.
Előző válaszokat is mind én írtam, úgy látszik itt más nem nagyon érintett a témában aki olvasná a kérdésedet :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!