Picoprep és a tükrözés?
Pénteken reggel megyek tükrözésre. Kaptam picoprep nevű béltisztítót. Az a nagy baj, hogy csütörtökön éjszakás vagyok (nem kaptam szabadnapot és már muszáj mennem dolgozni) Viszont ott nem ihatom meg a béltisztítót ugye. Ha ma megiszom az egyiket, holnap korán reggel a másikat. Nem eszek, csak sokat iszok az kitisztít vajon péntek reggelre, úgy hogy holnap éjszaka már nem lesz ezzel gondom?
A másik kérdésem pedig, hogy szólt az orvos, hogy bódításban csinálja, de én szeretném kérni, hogy dormicum nélkül. Nem azért mert bátor vagyok vagy hasonlók, de szombat reggel megint mennem kell nappalra dolgozni és engem egy egyszerű nyugattó tabletta is nagyon kiüt, félek, hogy elalszok és nem érek be időben, stb. Tudom, hogy nagyon kellemetlen lesz a vizsgálat, de csak túlélem. Nem félek tőle (fogorvostól jobban félek), egyedül az a gondom ezze a vizsgálattal, hogy ugye a levegőt amit bepumpál az ki is jön és emiatt érzem magam rosszul. Mert mi van, ha a kórházból kifele menet jön ki ez a sok levegő? Ez kellemetlen....
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!