Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Vastagbél tükrözés Sztk-ban...

Vastagbél tükrözés Sztk-ban hogyan történik?

Figyelt kérdés
A 13.kerületi Szegedi úti rendelőben lesz ma vastagbéltükrözésem amitől rettenetesen félek!Járt már esetleg ott valaki és tudna adni infót hogy adnak-e bódító szurit vagy valamit...?
2013. márc. 4. 12:48
 1/9 anonim válasza:
A asszisztens előkészít, le kell vetkőzni, oldalra fordulni, kapsz egy takarót magadra, úgyhogy nem megalázó. Jön a doki, elkezdi a vizsgálatot. Nem adnak automatikusan fájdalomcsillapítót, csak ha szükséges. Én azt hittem belehalok, annyira fájt, ezért kértem gyógyszert, kaptam, utána semmire sem emlékszem. Ez nem törvényszerű, van olyan ismerősöm, aki simán bírta, neki annyira volt kellemetlen, mint amikor a szelek kínozzák az embert. A lényeg, hogy nem annyira rémes, mint amennyire az emberek riogatják egymást miatta.
2013. márc. 4. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a sz@r, hogy felfújnak levegővel, amitől az egész hazaúton egyfolytában fingilingizel...
2013. márc. 4. 13:13
 3/9 A kérdező kommentje:
Az első válaszolótól kérdezném hogy ő is a 13.kerületi Sztk-ban volt?Nekem annyit mondtak hogy kísérővel kell jönnöm és hogy nem vezethetek utána ezért érdeklődöm hogy esetleg adnak valami bódítót....
2013. márc. 4. 13:29
 4/9 anonim válasza:
Nekem nem az Sztk-ban csinálták ugyan,de én kaptam bódító injekciót. Ha azt mondták kísérővel érkezz, szerintem kapsz majd te is bódító injekciót. Ne félj, nekem egyáltalán nem fájt, és az injekció nyugtató hatású, gyorsan túl leszel rajta, utána pedig alig fogsz emlékezni valamire!
2013. márc. 4. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
én 5-ször voltam vastagbéltükrözésen igaz hogy nem a 13.ker-ben de szerintem a vizsgálat mindenhol ugyanaz,és én kaptam bódítóinjekciót/Dormicum/ [link]
2013. márc. 4. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
én 5-ször voltam vastagbéltükrözésen igaz hogy nem a 13.ker-ben de szerintem a vizsgálat mindenhol ugyanaz,és én kaptam bódítóinjekciót/Dormicum/ [link] ha kapsz injekciót akkor vizsgálat után még benn kell maradni egy kicsit hogy elmenjen az injekció hatása ezért nem szabad vezetned és ezért kell kísérő.hogy hat-e az injekció azt embere válogatja volt egy hölgy aki valamilyen gyógyszert szedett és neki nem használt semmitde szerintem az emberek 99%-nak használ.egy jó tanács kérjél injekcót
2013. márc. 4. 14:02
 7/9 anonim ***** válasza:
bocs kétszer írtam ki
2013. márc. 4. 14:03
 8/9 A kérdező kommentje:
Mennyi ideig kell utána ott maradnom majd ha bódító szurit kapok?
2013. márc. 4. 14:06
 9/9 anonim ***** válasza:
én fél óra után hazamentem,de embere válogatja hogyan hat rá az injekció.nem kötelező maradnod de gondolom nem akarsz az utca közepén összeesni.addig maradsz amíg úgy nem érzed hogy már el tudsz menni.
2013. márc. 4. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!