Hogyan zajlik egy végbél illetve vastagbél tükrözés?
Aki már volt ilyenen, kérem irja le hogyan zajlik, és hogy fáj e , mit csinálnak..?!
Nagyon daganatra gyanakszom, igaz, aranyér tünetek vannak, de a kettönek állitolag ugyanaz a tünete ( vér..)
és édesanyám végbél rákos volt, 4 éve mütötték, rossz indulatú volt neki, és félek hogy örököltem. :(
Nagyon félek, nem akarom neki elmondani, mert akkor összeomlik teljesen, egyedül szeretnék elmenni tükrözésre is, nem akarok ugy járni mint ö, nem akarok akkor menni mikor már van 2 gyerekem, és 10 éves daganattal megyek haza sirva az orvostól azt hajtogatva hogy megfogok halni :(
Segítsetek kérlek, mindjátok el a tapasztalaitokat!
17/L
Ne ijedj meg! Nekem is ilyen tüneteim voltak. Túlestem a tükrözésen, ahol 1 polipot találtak (ártalmatlan) lecsípték és megszűnt a probléma. Vérzést okozhat ez is.
A tükrözés viszont nekem nagyon nem esett jól, de kibírható :(
:(
Végülis, túlestem már nagyobb dolgon is, és mégis kibirtam..
Mindenképp elszeretnék menni, még idöben..
Nem szabad félnem :(
Kedves Utolsó!:)
Édesanyámnak azt mondta a dokija hogy 18 éves kortol kötelezö a gyerekeinek járni ilyen szürésre, mert 75% esély van arra hogy öröklödik..
Mindenesetre megnyugtattál, annyira nem szeretnék menni, nem tudom, de kéne, ... :$
Nem..:(
Dunaújváros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!