Mire mullik el? (SOS LENT)
Figyelt kérdés
Ma kipróbáltam Herbált!! és 6 kor szivtam és még mindig érzem mire mullik el ugye nem halok meg?2013. szept. 30. 21:54
1/9 anonim válasza:
Mullik?! Ezért szívsz ilyen baromságokat.
2/9 A kérdező kommentje:
Múlik el !! mire fog?
2013. szept. 30. 22:03
3/9 anonim válasza:
Már elúlt. Csak haluzod hogy van. Igyál sokat, szívj egy kis friss levegőt, (sétálj egyet) aztán feküdj le. Nincs, csak annyira fosol hogy van, hogy tényleg lesz. Szóval agyban tedd helyre.
4/9 A kérdező kommentje:
:( Többet soha nem szívok az biztos csak ki probáltam!!
2013. szept. 30. 22:20
6/9 A kérdező kommentje:
Úgy lesz !! de most akkor már nem a hatása ez?
2013. szept. 30. 22:45
7/9 anonim válasza:
Teremtsd meg hozzá a körülményeket, nem csak úgy ukkmukkfukk szívok és meglátom mi lesz .... ja, jönnek a távoli rokonok, és megyünk ki a nagyihoz a temetőbe... Mert akkor tényleg para lesz. Tölts le egy vígjátékot, hívd át a haverodat, tedd rá az x-boxot a méteres plazmatv-re, meg a hifire, és fasza esétek lesz tuti.
8/9 A kérdező kommentje:
Én ténleg igy csináltam kirpobáltam haverommal és halálfélelmem volt!! meg ö rosszul lett hányt!
2013. szept. 30. 22:51
9/9 anonim válasza:
Akkor hagyd a pcsába. Nem a te lelkednek való, ennyi. Van csomó más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!