Szeretnék anyajegyszűrésre elmenni. Mire kell számítani?
Figyelt kérdés
Aki volt már ilyenen az írna, hogy ezek mennyire alaposak? Teljesen le kell hozzá vetkőzni vagy nem mindenhol néznek meg? Budapesten tudtok megbízható, alapos bőrgyógyászt (akár magánban is)? Köszönettel2013. szept. 26. 22:41
1/2 anonim válasza:
Hogy sokat fogsz várni a rendelőben.
2/2 anonim válasza:
Nyilván megnézik egyesével az anyajegyeidet. Nekem nem volt sok, csak egy pár miatt aggódtam és azokat nézték meg. Egy olyan kis nagyítót tesznek rá, mint amivel a gyémántokat vizsgálják, ráhajolnak, és megnézik hogy rendben van-e.
Értelem szerűen annyira kell levetkőzni, hogy meg tudják nézni. Ha a nemi szerveden van, akkor ott nézik meg. Ha a karodon, nem kell pucérra vetkőzni.
Nekem a combomon volt egy, boxerre kellett vetkőznöm, aztán odanyomta a fejét a farkamtól kb 5 centire. Nő volt, tetszett a dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!