Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mandulagyulladással mehetek...

Mandulagyulladással mehetek fül-orr-gégészetre ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Voltam háziorvosnál, de azt mondta, hogy ő nem lát semmi eltérőt.

A probléma: A bal oldali mandulámon(torkomon) egy lyukban fehér golyószerű valami jelent meg kb 2 hónapja. Tegnap semmi bajom nem volt, ma pedig reggeli után elkezdett fájni a torkom, megnéztem a tükörben, és most a jobb oldalon van fehér golyó, de ez kétszer akkora nagy, mint bal oldalt. Fáj az egész torkom, a nyelési fájdalom a fülbe sugárzik,folyik az orrom, köhögök. Háziorvos holnap délután van, és félő, hogy megint elküld, hogy semmi bajom, viszont muszáj megtudnom, hogy fertőző-e, mivel felszolgáló vagyok. A fül-orr-gégészeten pedig nem kell időpontot kérni. Megvizsgálnak, megmondják, hogy mi a bajom?

2013. szept. 23. 14:19
 1/4 anonim ***** válasza:

persze, hogy mehetsz.

torokfájással eleve jobb is odamenni, mert mindig jobban meg tudják mondani, hogy mi a helyzet.

2013. szept. 23. 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Most már fáj a torkod, köhögsz és máthás vagy, tehát nem fog elküldeni a háziorvos, előszőr oda menj el.
2013. szept. 23. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:

egy fül-orr-gégész sokkal jobban ért a torok problémáihoz!

csak és kizárólag oda menj! teljesen felesleges a háziorvos, ha nem kell beutaló.

nálunk nem kell, és én mindig oda megyek, ha torok problémám van.

2013. szept. 23. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem gyakran van torokgyulladásom,én mindig a gégészetre megyek!Valószínü meg fogják tükrözni a torkod!Ez kicsit öklendezős, de ki lehet bírni!Én mindig reggel megyek,akkor gyengébb a garatreflex,legalábbis nekem!
2013. szept. 25. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!