Mandulagyulladással mehetek fül-orr-gégészetre ebben az esetben?
Voltam háziorvosnál, de azt mondta, hogy ő nem lát semmi eltérőt.
A probléma: A bal oldali mandulámon(torkomon) egy lyukban fehér golyószerű valami jelent meg kb 2 hónapja. Tegnap semmi bajom nem volt, ma pedig reggeli után elkezdett fájni a torkom, megnéztem a tükörben, és most a jobb oldalon van fehér golyó, de ez kétszer akkora nagy, mint bal oldalt. Fáj az egész torkom, a nyelési fájdalom a fülbe sugárzik,folyik az orrom, köhögök. Háziorvos holnap délután van, és félő, hogy megint elküld, hogy semmi bajom, viszont muszáj megtudnom, hogy fertőző-e, mivel felszolgáló vagyok. A fül-orr-gégészeten pedig nem kell időpontot kérni. Megvizsgálnak, megmondják, hogy mi a bajom?
persze, hogy mehetsz.
torokfájással eleve jobb is odamenni, mert mindig jobban meg tudják mondani, hogy mi a helyzet.
egy fül-orr-gégész sokkal jobban ért a torok problémáihoz!
csak és kizárólag oda menj! teljesen felesleges a háziorvos, ha nem kell beutaló.
nálunk nem kell, és én mindig oda megyek, ha torok problémám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!