Hogyan írtsam ki a tetűt a hajból?
Nittifor...igen...rá van írva,hogy a serkékben lévő kicsi tetűt is kinyírja,és akkor csak a "döglött" serke lesz a hajban.Tehát ha elkerüli a figyelmedet,akkor se kel már ki az a serke.Ettől nem kell félni.
Én pár éve Nittifort vettem mert kis unokatesónk nálunk volt pár napot,és ottaludt,mikor felkelt,olyan szinten volt tele a párna élő tetűvel,hogy majd kijött a gyomrom.Haja teli volt serkékkel(sötétbarnán könnyű észrevenni),és Nittiforral befújtuk,aztán gyorsan hazavittük a gyereket.Hogy használt-e,fogalmam sincs,de legalább nem fertőzött meg minket:)
A törülközője(hajmosás után)is durván terítve volt élő gusztustalanságokkal.P edig orvosi lapon azt olvastam,hogy egy nem elhanyagolt fejen kb.10-15 élő állat van,és persze serkék is lehetnek elszórtan.Na ez a rokonomra nem volt igaz.Ennél sokkal nagyobb számban buliztak a fején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!