Hogyan írtsam ki a tetűt a hajból?
Elég nehéz..De ha elmész a gyógyszertárba ott kaphatsz tetüirtót.Egyébként én még ajánlom a fodrászt hogy menj el hozzá és ugyis majd kiszárítja a tetüket amikor száritja.De ha bírod akkor otthon is meg lehet pörkölni őket csak figyelj hogy mindenhol megpörköld a hajad.
Remélem tudtam segíteni egy kicsit.
Szia!
Nekünk egy pár éve volt ugyanez a problémánk,a lányomnak fenékig érő haja volt az egész osztály tetves lett.A többiek levágatták a hajukat,de én megmondtam a védőnőnek,hogy más hülyesége miatt nem vagyok hajlandó levágatni.(Ugyanis mindenki irtotta a tetűt ahogy tudta,csak azok nem akik behozták az osztályba)Csakhogy amikor sikerült leirtani a dögöket kikeltek a serkék és kezdhettük elölről.Végül felhívtam a bőrgyógyászatot és elmondtam,hogy nem akarom levágni a gyerek haját,de már egy ideje nem bírom kiirtani a tetűt.
Azt mondta: Vegyek Nittyfor-t kb 4 üveggel,higgyem el annál jobb nincsen.Egy üveggel dörzsöljem be a haját és egy szatyrot kössek a fejére,hogy az összes haja alatta legyen.Ekkor a Nittyfort nem érő hajtincsben elbújó tetvek is kénytelenek megdögleni.Kb egy másfél óra múlva vegyem le a zacskót és fésüljem ki sűrű fésűvel a haját.Ezt kb 4 naponta ismételjem meg amíg el nem fogy a 4 üveg Nittyfor.Viszont fontos lenne,ha a többiek is megcsinálnák az osztályban.Nekem így sikeresen eltűntek a tetvek és szerencsére az a család is aki a tetveket terjesztette.Remélem neked is sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!