Melyik intézetek, klinikák gyógyítanak evészavarosokat? Tapasztalatok? Kórházba semmiképp!
Egyetértek az elsővel :)).
Komolyabbra fordítva: valami pszichológusnak ha írsz neten, akkor biztos, hogy jobban útba tud igazítani. Háziorvos vajon nem tudna irányítani valamerre?
Amúgy pedig, ha rendszert vezetsz be az étkezésedbe és főzöl magadra, pl. heti 2szer főzöl meg 1-1 fazék jó levest, akkor nem hiszem el, hogy ez ne kezdene múlni valamennyire. Munkahelyre pedig én többször viszek magammal nem csak száraz kaját, hanem olykor levest is egy kiskanállal, befőttesüvegben, nem ciki az.
Lelkileg pedig szeretsd önmagad - ez lehet, hogy egy kicsit közhely, de így van. Olvass könyveket, nézz művészeti műsorokat, dokumentum filmeket és hidd el, hogy nyugtató a léleknek, s a hülye srácokat is könnyebben pattintod le, főleg azokat, akik a külsőddel vannak kiakadva.
ne haragudj, de ennél azért komolyabb a helyzet, hogy főzőcskézzek magamra... mindenesetre szeretnék belőle kilábalni, de terápiára van szükségem
a pszichológusom nem igazán ért a táplálkozási magatartás zavaraihoz
gondoltam, hátha valaki itt tud tapasztalatokkal szolgálni a klinikák szabályait illetően
Kedves Kérdező!
Voltál végül a SOTE-n? Milyen volt? Én épp oda készülök...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!