Porcerősítőre van szükségem, Napi 3 db Jutavit glükozamin 1500mg (napi 1000mg ajánlott/ 2 db) vagy Donna por napi 1 db 1500mg glükozamin, a kérdések: Melyiket szedjem? Szedhetek napi 3 jutavitot?
Figyelt kérdés
Ortopédián felírtak Donna port, de így hogy nézem a Jutavitba több anyag van és abból ha 3-at szednék naponta ugyanott vagyok elvileg. Szerintetek?2013. aug. 29. 18:54
1/5 A kérdező kommentje:
DONA por* nem Donna
2013. aug. 29. 18:55
2/5 anonim válasza:
Olyat vegyel amiben kollagen is van,az is nagyon fontos,en is szedem nekem az orvos igy ajanlotta,es meg valami,de most nem jut eszembe,ha megtalalom az üveget leirom(nem otthon vagyok)
3/5 anonim válasza:
glucosamin,chondroitinsulfat,kollagenhydrolysat,ja ez nemetül,de Mo.-on is van ez a keverek.
4/5 anonim válasza:
kollagént(II tipusut) is szedjél hozzá. ha éppen nem találsz, akkor vegyél helyette sima háztartási zselatint.én 2 teással szedtem naponta; kissé büdös, de hatott.
5/5 Csaba12345 válasza:
teljesen igazad van a Jutavit glükozamin sokkal olcsóbb és még két hasznos porcsegítőt is tartalmaz, a kondroitin szulfátot és az MSM-et, szóval sokkal jobb, mint a külföldi. 40 %-al olcsóbb. Keress rá így: jutavi ár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!