Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A páromnak hasmenése van 2...

A páromnak hasmenése van 2 napja. Mit adjak neki? Miylen gyógyszer ajánlott?

Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
széntabletta és víz vagy mézes tea
2011. febr. 5. 20:13
 2/10 A kérdező kommentje:
A széntabletta nem nagyon használ. Azt adok neki mindig,de változatlan a helyzet.
2011. febr. 5. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:

Utat, amikor fut a wc-re :)

A viccet félretéve vannak olyan vírusos fertőzések, amelyekre nem nagyon hat semmilyen gyógyszer. Aminek ki kell jönnie, annak ki kell jönnie. Viszont fontos, hogy folyamatosan gondoskodjon a folyadék utánpótlásról, mert a hasmenés során a szervezet rengeteg folyadékot veszít. Viszont ha holnap se javul a dolog, akkor nem ártana egy orvos tanácsát is kikérni.

2011. febr. 5. 20:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a háziorvosom még mikor gimnazista voltam, hogy az első 3 napban semmilyen gyógyszert nem szabad beszedni, mert ki kell jönnie annak ami okozza. Rengeteg vizet kell inni mellé meg semmi rostos kaja. Ha nem javul, orvos! nehogy kiszáradjon.
2011. febr. 5. 20:25
 5/10 anonim ***** válasza:
soksoksok folyadék, esetleg valami ropi, had jöjjön ki! de ha még holnap holnap után is tart akkor hívjatok dokit (gondolom nem nagyon tudna most messzire menni)
2011. febr. 5. 20:25
 6/10 anonim ***** válasza:
bolus adstringens
2011. febr. 5. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Lopedium, ha idegi alapon van. Ha vírus, hagyni kell hagy menjen. Három nap után valóban orvos.
2011. febr. 6. 01:02
 8/10 anonim válasza:

Piritós,fokhagyma,pálinka...

Minden nap!

2011. febr. 13. 19:13
 9/10 anonim válasza:
Én a Smecta nevű port ajánlom, mindig azt használja az egész család, és viszonylag gyors hatása van. A nagymamám egyszer egy pálinkás poharat teletett fahéjjal és tett bele egy kevés rumot. Na ha azt lehúzza az is sokat segít, hidd el nekem. Viszont ha ez egy vírus által okozott hasmenés, szerintem érdemes orvos véleményét megkérdezni.
2011. febr. 13. 22:46
 10/10 Alex Mészáros ***** válasza:
A kakaó nagyon jó mert megköti a salakanyagot és egy kis cukrot tegyen hozzá mert amúgy keserű. Megjön a hatása.
2011. ápr. 16. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!