Ha a májusban kapott receptet nem váltottam be, arra rájöhet az orvos? És ha igen, akkor ennek lesz valami következménye (most nem az egészségemre gondolok)?
Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 18:30
1/6 anonim válasza:
Nem lesz semmi. Ha valóban beteg vagy a te felelősséged hogy kiváltsd amit felírt..és hogy segíts magadon. ha meg pl. vki odamegy mert szimulál felír a doki vmit..szinte senki nem váltja ki, + van az az eset is amikor nincs rá pénz.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :)
És amúgy mi a helyzet, hogy ha egy olyan gyógyszerről van szó, amit rendszeresen kéne szednem? Úgy értem, hogy kb. 2 havonta újra íratnom kéne?
(Nem lenne érdemes belemerülni a részletekbe, de mondjuk úgy, hogy megvan rá az okom, hogy nem akarom szedni)
2013. aug. 7. 19:00
3/6 anonim válasza:
Ha nem akarod szedni vagy nincs rá szükséged miért íratod fel???
4/6 A kérdező kommentje:
Nem kértem én az orvostól, hogy írja fel.
2013. aug. 7. 21:16
5/6 anonim válasza:
Nem csak rájöhet de hivatalosan meg is tudja nézni az OEP honlapján:) ( de ez már orvosra válogatja, ki minek néz utána)
Egyébként meg beszéld meg vele, hogy miért nem szeded, mit gondolsz a problémádról, lehet közös nevezőre tudtok jutni.!!
6/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam már rá, hogy beszélek vele. De az olyan kínos, hogy csak ezért megyek el hozzá. Egyszer jártam eddig nála, de annak is kb. fél éve.
Majd ha beteg leszek(ami elég ritkán fordul elő), akkor ezt is megbeszélem vele.
2013. aug. 7. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!