Ma voltam nőgyógyászaton a bal oldali petefészkemben cisztát talált az orvos. Mi lehet a következménye?
Elküldött laborba...azt mondta 2 hét múlva menjek vissza...
36*30 mm a ciszta...Mire számítsak?
16/L
Nagyon félek...mert a bal térdemben is van,de az ennél kisebb azt mondták nem kell vele különösebben törődnöm mert csak 10 év múlva műtenék meg akkor is súlyos esetben...
az enyém menzesszel együtt távozott, a másik pedig felszívódott.
ne aggódj előre, mert lehet neked is eltűnik.
ha gond van akkor megműtik,vagy bogyó.
próbálj ne felfázni, nekem emiatt volt:(
Én úgy gondolom, hogy ne számíts semmi rosszra. 16 éves vagy, érnek a tüszők. Ekkora méretű ciszta még belefér a funkcionális ciszta fogalomkörébe. A nőgyógyász is nyilván ki akarja várni, hogy mondjuk a következő tüszőrepedéskor "kipukkad-e" a cysta. Ha igen, semmi teendő nincs vele.
A térdizületi árok szinoviális (Baker-féle) cisztájának ehhez semmi köze nincs, nem jelent hajlamot. Azt a fajta cisztát akkor szívják le, vagy műtéttel távolítják el, ha majd komoly fájdalmakat, feszülést okoz.
szia!tudom javasolni én is a cickafarkfű teát
minden nap 1 bögre
1 csomag 50 gramm=150 forint, ez 1 hétre jó
így elég olcsó kezelés és még természetes is
persze a kezelést nem úgy értem hogy orovos nélküli
ez egy kiegészítő kezelés csak
Szia, nekem 3-4-5 éve vettek észre egy röntgennél a lábamban egy cisztát.. aztmondták, nem kell vele törődni, nem csinál semmit. annyira, hogy nem csinál semmit, hogy már nem is tudom, hogy a térdemben, vagy a bokámban van, és melyik oldalt.. :D
anyukámnak is volt ciszta apetefészkében, az sajnos odáig fajult, hogy ki kellett venni az egyik petefészkét. de azért, mert ő felelőtlen volt, mindig kint volt a dereka, nem vigyázott magára.
mellesleg megjegyzem, hogy én már úgy születtem, hogy csak egy petefészke volt, szóval ilyen téren nincs okod aggódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!