Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyi legyen a hálapénz összege?

Mennyi legyen a hálapénz összege?

Figyelt kérdés
Arcüregi polipot távolítanak el endoszkópos technikával egy kórházban. Szerintetek mennyi pénzt kell ilyenkor adni? Adjak-e egyáltalán? Számíthatok korrekt ellátásra hálapénz nélkül? A műtét előtt vagy után kell adni?

2013. júl. 27. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Hálapénz nélkül is korrekten ellátnak, és ha adsz, azt inkább utána.

Tarifát nem tudok, (vidéki v. fővárosi kórház, ki operál, milyen orvos, milyen ember, saját anyagi helyzeted) ez kizárólag tőled függ.

Várd ki a végét, és saját benyomásaid szerint dönts.

Adhatsz könyvutalványt, ajándékkosarat is.

2013. júl. 27. 13:53
 2/6 anonim ***** válasza:
61%

Én nem adnék. Van nekik fizetésük, azért esküdtek fel. Kevés? Sz_r ügy, másnak is. Ő vállalta.

Ráutaló magatartást tanúsítanék, hogy majd a végén meghálálom, aztán meg is tenném: iszonyú szépen és kedvesen megköszönném. Slussz.

2013. júl. 27. 13:57
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Azért hálapénz, hogy akkor adj, ha valóban hálás vagy, mert minden rendben ment, jól sikerült és a doki rendes volt veled, tehát csakis utólag.
2013. júl. 27. 14:09
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

Én sem adnék. Nekem ki ad hálapénzt? Nekem is kevés a fizetésem. Fizetem a tb-t, így jár a műtét, az ellátás.

Ha akarsz adni, akkor műtét után szokás, mikor a zárót csinálja az orvos.

2013. júl. 27. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
72%
Utólag???Már minek??Én mindig előtte adok mert igy jobban oda figyelnek.sokkal rendesebb a doki mert ,ugye már kapott.n ugy szoktam ha mondjuk akarok adni összesen 30.000ft ot akkor elötte adok 20at a végén pedig 10 et.utána már semmit nem változik a ahelyzet ha adsz ha sem....
2013. júl. 27. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:

De előtte miért legyek hálás?

Én nem adnék neki, ha hála pénz nélkül nem képes megfelelően ellátni, akkor már régen rossz.

2013. júl. 27. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!