Ha eltörik a kezem akkor kirúghatnak a melóhelyről vagy mi van olyankor?
Figyelt kérdés
Pl eltörik és 5 hétig gipszben van, meg utána még vagy 5 hétig olyan hogy nem tudok vele dolgozni... Ennyi idő táppénzen nagyon sok? Kirúghatnak? Csak 3 hónapja van munkám egy gyárban.2013. júl. 23. 08:16
1/5 anonim válasza:
Sajnos,ki. Már láttam olyat,h betegség alatt(után)közölték,h már ne is menjen vissza dolgozni.
2/5 anonim válasza:
Ahogy kereső képes leszel mondhatják, hogy nem tartanak igényt a munkádra, és bizonyítani is nehéz, hogy emiatt rúgnak ki, mert ez nem fog elhangozni. De azért legyünk optimisták, vannak olyan munkahelyek is, ahol emberséges kollégák és főnökök dolgoznak.
3/5 anonim válasza:
Engem kirúgtak, mikor könnyebb munkát kértem a műtétem után. A főnököm azt mondta, hogy a rák nem betegség(!!!). Ugyanis rákbeteg vagyok és így rúgott ki. Lehetetlen bizonyítani. Kirúgnak valami más indokkal azt jónapot.
4/5 anonim válasza:
3-as örülj neki, hogy az ilyen negatív primitív embertől megszabadultál ! Ezt így kell felfogni. És nagyon jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!