Hol lehet venni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
betéttartót akarok venni de hol lehet.a barátnőmnek is van de azt mondta ő a betéthez kapta.de én nem láttam olyat amihez adnak.2013. júl. 19. 07:17
1/3 anonim válasza:
Egy ideig volt az, hogy az egyik betéthez járt ilyen kis tartó is. Ha jól tudom ennek már van egy hónapja vége. Önmagában meg még én sehol se láttam.
2/3 anonim válasza:
Tisztasági betéthez?
Nekem is van, én is ahhoz kaptam. De már sok éve. Szerintem kínaiban, kis üzletekben, esetleg 100 forintos boltban érdemes megnézned.
3/3 A kérdező kommentje:
hát nekem is van olyanom,diskreet és narancssárga.de azt anyu adta.és már kicsit szétjött ezért akarok újat.de már olyan nincs:(
2013. júl. 19. 15:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!