Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hol lehet venni? (bővebben lent)

Hol lehet venni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
betéttartót akarok venni de hol lehet.a barátnőmnek is van de azt mondta ő a betéthez kapta.de én nem láttam olyat amihez adnak.
2013. júl. 19. 07:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy ideig volt az, hogy az egyik betéthez járt ilyen kis tartó is. Ha jól tudom ennek már van egy hónapja vége. Önmagában meg még én sehol se láttam.
2013. júl. 19. 08:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Tisztasági betéthez?

Nekem is van, én is ahhoz kaptam. De már sok éve. Szerintem kínaiban, kis üzletekben, esetleg 100 forintos boltban érdemes megnézned.

2013. júl. 19. 08:27
 3/3 A kérdező kommentje:
hát nekem is van olyanom,diskreet és narancssárga.de azt anyu adta.és már kicsit szétjött ezért akarok újat.de már olyan nincs:(
2013. júl. 19. 15:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!