Gabica44 kérdése:
Szájpadlásos protézist, ( kivehetős) mennyiért csinálnak a technikusok kb. - általában?
Figyelt kérdés
TB- n körzeti orvosom kihúzta még meglévő fogaim, jöhet a protézis. olyan árat mondott, hogy még 2 részletben is sokallom. Van valamilyen támogatás , melyet igénybe vehetek?2013. júl. 14. 17:34
1/5 anonim válasza:
ha a TB-st sokallod, akkor a többi árat már ne is nézd, mert még több.
2/5 anonim válasza:
Ha találsz technikust, aki megcsinálja, kb 30ezer minimum, alsó+felső együtt. Aki olcsóbb, félő, hogy rossz minőségű anyagból dolgozik. Az orvos elég sokat számol rá.
3/5 anonim válasza:
30-ért? Hol? Mert nekem élből 100-on felül adtak árat a komplettre. És csak a legsilányabb műanyagra.
4/5 anonim válasza:
Férjem fogtechnikus, ő mondta. Tudok ajánlani jó fogtechnikai labort (sógorom ott dolgozik), de az ő áraikban nem vagyok naprakész, viszont a munkáért garanciát vállalnék, és van fogorvosi székük, tudnak lenyomatot venni, meg mindent, ami kell hozzá.
5/5 A kérdező kommentje:
2/4-es! Így igaz! Nekem 120.000 vállalta komplett. Sokallom a pénztárcámhoz képest, de 30.000- ért megnézném hol és milyet csinálnak??? Végül is szerzem az infókat, ha van elfogadható ár, minőség, részlet fizetés lehetőség az érdekelne!
2013. júl. 16. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!