Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » TV-ben láttam, hogy külföldön...

TV-ben láttam, hogy külföldön már nem szájpadlásos a műfogsor. Csak egy csík, mint az igazi fog. Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Létezik: Csak a pénz kérdése.
2011. febr. 4. 16:20
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi. ment a pont. és mi tartja?
2011. febr. 4. 16:23
 3/5 Salx Narval ***** válasza:
100%
Négy ponton belefúrnak az állkapocsba és csapokat helyeznek rá, ezekhez a csapokhoz rögzítik a fogsort, ha begyógyult a seb.Ha profi az orvos és kéred, hogy egy kicsit szabálytalan legyen, nem lehet megkülönböztetni az igazi fogaktól.Nálunk is sokan foglalkoznak, ilyen szintű műtéttel,fogpótlással.Ha te, egy kivehető protézisről beszélsz, akkor viszont nem ismerem az általad említett eljárást.
2011. febr. 8. 10:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Kivehetőt láttam, mert kirepült a szinész szájából.
2011. febr. 8. 11:03
 5/5 Salx Narval ***** válasza:
Az nem biztos, hogy protkó volt.Van egy feltehető 1-2 mm vékony fóliaszerű műanyag, amit azok a színészek, bemondók, stb használnak, akiknek nem teljesen szabályosak, ill hófehérek a fogaik.Ezt a fogsor elé teszik és a felvételen valódi fognak látszik.
2011. febr. 9. 03:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!