Kiugrott a vállam. Normális ha felkötötték, és szinte ugyanúgy fáj?
Szia, saját tapasztalatból mondom, hogy sajnos teljesen normális, amit leírsz, én hetekig csak fájdalomcsillapító tapasszal (Keplat) bírtam megmaradni, miután kiugrott a vállam. Nekem anno azt mondta az orvos, hogy ha három hét elteltével is fáj, akkor menjek vissza és MRI felvétel alapján eldönti, hogy igényel-e műtétet. Fájt, de nem mentem.
Elsőnek: nekem pl. helyretették az ízületet, de olyan szerencsétlenül fordult ki a vápából, hogy teljesen elnyomta és megsértette a mellette futó ideget ill. elszakadt az ínszalag és részlegesen szakadt az izom. Ezek a lágyrészek sokkal lassabban regenerálódnak, ennek megfelelően pl. nálam a fájdalom bő fél évig megmaradt. Ha a kérdezővel is hasonló történt, ezen a csontkovács sajnos biztos nem fog tudni segíteni, rontani viszont igen - én (hacsak az orvos nem tanácsolt mást) inkább a gyógytornát javasolnám, de azt is 2-3 hét pihentetés után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!