Holdkóros vagyok minden este? Miért? A többi lent.
Egyenlőre nem ajánlom a kollégiumot. Keress fel egy rendes orvost, aki ilyesmikkel foglalkozik, mert a háziorvosokat nem igazán szokta érdekelni az ilyesmi, és hát valóban nem is ez a szakterülete. Szüleidnek szólj, hogy vigyenek el egy rendes dokihoz, aki rendesen végzi a dolgát. Ő majd eldönti mi legyen.
E nélkül szerintem ne menj koliba, mert egyrészről zavarni fogod a többieket, másrészről eléggé ki fognak cikizni. Ha szerencséd van akkor nyáron intézhető a dolog és már ősszel mehetsz is koliba :)
Még annyit, hogy az animéknek szerintem semmi köze ehhez, de majd a doki megmondja.
Én is kiabáltam nagyon sokszor álmomban, és mindig kisebb-nagyobb pókokat láttam amiktől sikítoztam, pedig ébren egyáltalán nem félek tőlük, mindig nekem kell kivinnem a házból ha betéved egy. :D Volt, hogy láttam egy tarantellát, és felébresztettem a tesómat, hogy keresse meg nekem, mert az már pedig ott van. :D
Szerintem stressztől van, vagy valami nyomaszt, most külföldön tanulok ahol elég kiegyensúlyozott vagyok és azóta nem fordult elő. Én úgy gondolom, hogy jót tehet a környezetváltozás de azért midenképp' menj el egy olyan orvoshoz, aki komolyan is gondol.
Hogy ha az anime lenne az oka akkor már rég az anohana endingjét énekelném ordibálva éjszaka .
Menj el orvoshoz , lehet valami lelki betegség .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!