Ha egyik este bevettem egy üveg rivotrilt alkohollal, kihívtam az ügyeletet, a mentők bevittek, arról tudni fog a háziorvosom, vagy csak akkor, ha én szólok neki?
Nálunk az ügyeleten elküldik ki volt ott és miért.
Onnan tudom ,hogy mikor szóltam volna ,hogy ügyeletet kihívtuk akkor mondták ,hogy ők azt megkapják a rendszerünkön keresztül.
- Hölgyem nem mehet haza, mivel önveszélyes!
- Nem érdekel, el akarok menni!
- Itt tessék aláírni
érdekes
Te mikor hagyod már abba ezt sok nemnormális és fárasztó kérdés kiírogatását?? A tököm tele van veled!!
Már nagyon uncsi, szerintem keress más elfoglaltságot. Fáraszd inkább anyukádat, vagy rejszolj a szobádban.
És aki beszólna, hogy miért beszélek így ezzel a kreténnel az nyugodtan olvasgasson vissza kb. egy hónapnyi Rivotril-os anyagot, aztán akinek még azután is van kedve, az nyugodtan masszírozza a lelkét ennek az életképtelen baromnak.
én nem lélekmasszírozást kértem!
Hanem egy eldöntendő kérdésre választ. Egyedül azt szeretném megtudni, hgoy megjelenik-e a háziorvosnál.
A többit magam intézem, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!