Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kutyám hozzakapott az arcomhoz...

Kutyám hozzakapott az arcomhoz és egy anyajegyet elhorzsolt a fogával, vérzik is, lehet ettől valami bajom?

Figyelt kérdés
a kutyám be van oltva
2009. okt. 13. 18:33
 1/4 anonim válasza:
szerintem ez olyan,mint egy átlagos seb...nekem csak olyan szokott lenni,hogy véletlenül túl erősen kaparom az anyajegyem,mert viszket,és utána nagyon fáj..mintha lekapartam volna XD..de visszatérve: az anyajegy is a bőröd,tehát szerintem mint egy normális seb..semmi más =)..biztos nem lesz semmi bajod =)
2009. okt. 13. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért ha tudod mutasd meg bőrgyógyásznak, mint hogy elrákosodjon vagy elfertőződjön.
2009. okt. 13. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Remélhetőleg nem lesz bajod belőle, ügyelj a fertőtlenítésre.

Viszont a kutyát mindenképpen meg kell nevelni, hozzáértő kutyakiképző segítségével.

2009. okt. 13. 19:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Valamit azért jobb megtanulni: ilyen kérdésekben nem ide kell fordulni, hisz ha x ember ír, és véletlenül egyik sem ért hozzá....akkor mi van...?

Mellesleg én sem értek hozzá, de amit tudok:

Lehet, hogy nem lesz belőle probléma, de nem lehet tudni. Az anyajegy összetétele más, mint a bőré. Ezért szokták magukat többször megvizsgáltatni (akkor is, ha nincs ilyen problémájuk)az olyan emberek, akiknek sok anyajegyük van. Illetve akkor, ha az anyajegy kirepedt, kiszáradt, másmilyen módon megváltozott (nagyobbodott, kicsit elszíneződött nem más színűre :), hanem kicsit sötétebb lett valahol...stb). Szóval mi nem minden esetben vesszük észre.

Én kb. 1 éve elkapartam egy anyajegyet az arcomon, be is mentem a bőrgyógyászatra, és kb. 5 kemény :)percet voltam benn. Pár másodperc volt, mire elmondtam, mi történt, még pár másodperc míg elmondták, hogy ilyenkor mi van, és közben vizsgálták és az összes többi időpont egyeztetés, és a papírok kiállítása. Kaptam egy kis kenőcsöt, amivel naponta 2-3 szor kellett bekenni, utána pedig vissza kellett menni, ekkor már csak kb. 2 perc volt az egész.

Szóval nem hiszem, hogy terhedre esne, ha bemennél.:)

Egyébként ha nem hiszed, hogy érdemes (hisz, emlékezz, mert fontos: itt általában nem szakik válaszolnak), akkor járj utána:

,,Informed.hu-n, vagy családinet.hu-n érdeklődhetsz orvosoktól. Üdv!"

2009. okt. 13. 19:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!