Az ápolónő a papámmal (AKI LÁTOGATÓBA MENT) fürdettette meg a mamámat! Ilyet csinálhat?
Figyelt kérdés
A mamám korházba van, az ápoló nő pedig a papámmal fürdetette meg a mamám mer egyedül nem tud!2013. jún. 24. 19:22
11/13 anonim válasza:
Én személy szerint mindig a férjemet kértem meg, hogy segítsen fürdeni. hagyd a papára a döntést, hogy szól-e a dologért, vagy nem.
12/13 anonim válasza:
Ha kórházba kerülnék, és segítségre lenne szükségem, akkor inkább a feleségemet fogadnám szívesebben, hogy megfürdessen, mint egy nála fiatalabb, csinosabb ápolónő. Egy csinos, fiatal idegen nő jelenléte inkább megalázó, ha fürdet, mint egy negyven éven át megszokott szerető feleség gondoskodása.
Lehet, hogy csak én gondolom így, de az öreg emberek már csak ilyenek.
13/13 A kérdező kommentje:
végülis nem szoltunk :)
Beszéltünk az ápolónővel tisztáztunk mindent :)Amúgy aranyos :D
Köszi mindenkinek!
2013. jún. 27. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!