Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyit "kér" óránként egy...

Mennyit "kér" óránként egy ápolónö háziápolásnál?

Figyelt kérdés
Napi 1-2 órára lenne rá szkség. Fekvő beteg mosdatás, seb kezelés, aktuális problémák.
2009. szept. 29. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
Mennyit fizetnél?
2009. szept. 29. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Feketén nem tudom. Az ügynökségek olyan havi 50-80 között csinálják.
2009. szept. 29. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Van háziápolási szolgálat ahol hivatalból lehet kérni,hogy menjenek ki. ezt az orvos(házi) rendelheti el. Azt hiszem 14 alkalommal egyszerre, de lehet folyamatosan kérni. Azért neked nem kell fizetni. kérdezd meg a dokit illetve keresd fel a környéken a legközelebbi házi ápolási szolgálatot.
2009. szept. 29. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sok ápolónő vállal feketén ilyen munkát 800 - 1000 Ft/óra körüli áron. Nem kell feltétlenül ügynökségen keresztül kérni.

DE: Ha a beteg állapota indokolja, ingyenesen is lehet kérni a háziorvoson keresztül a házi ápolást, ott is "csak" kijön egy nővérke, mosdat, kötöz, injekcióz, tanácsokkal lát el, az egész kb. 1 óra/nap. Ezért nem kell fizetni, de azért ők is örülnek, ha kapnak valamit zsebbe.

Amikor Apukámhoz kértem ilyen ingyenes háziápolást, csak hétköznapokon járt, a hétvégét már "zsebbe" intéztük. Így, a hétvégével és a hétközi hálapénzzel kb.4000,-Ft/hétbe került az ápolás, ami szerintem rendben volt.

2009. szept. 30. 13:26
 5/5 anonim válasza:
2010-ben már ez az összeg óránként 2-3000. Ft Ha szakápolónő vagy.
2010. aug. 12. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!