Az ápolónő a papámmal (AKI LÁTOGATÓBA MENT) fürdettette meg a mamámat! Ilyet csinálhat?
De ha a papád megcsinálta, és különösebben nem izgatja a dolog, akkor ti mit kotnyeleskedtek bele? Nem bántásból, csak kérdezem. Mert a papád helyében a bőr lesülne a képemről, ha a gyerekem vagy az unokám olyan dolog miatt kezdene el hivatalos panaszt tenni, ami engem nem zavar, vagy ami miatt én nem akarok balhét.
(Ha esetleg megzsarolta vagy odaböfögte a nővér, akkor nyilván lehet neki jelezni, hogy ez azért nem járja így, kérni azt lehet, utasítani nem.)
Amúgy lehet a mamádnak még könnyebb is volt így, mintha egy vadidegen nővér mosdatja... dehát ahány ház, annyi szokás.
látsz olyat a kérdésbe, hogy mi a véleményed?
nem véletlen, mer nem érdekel.
Lehet inkább beszélek vele, mamámnak a lábával van baj, szóval nem valószínű, hogy sokáig lesz benn.
nekünk se jó ha aláteszünk az ápolónőnek mer utána kib*sz a mamával :/
2. vagyok, ápolónőnek tanulok.
Gondolom nem azért tanuljuk a fürdetést, hogy aztán rásózzuk a rokonokra.
Ha nagyon zavar, tehetsz panaszt, de ha a papádat nem érdekli különösebben, akkor én is hagynám. Bár az én csőrömet is piszkálná, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!