Megvakulok? (SOS LENT)
Figyelt kérdés
reggel felkeltem és fájt a szemhélyam ma este meg már homályosan látok meg ég de ha sokáig nzéek valamit akkor olyan mintha fokuszálná mi lehet ez?2013. jún. 4. 21:03
1/7 anonim válasza:
Valószínű hogy gyulladás van, és reggel gondolom azért látsz homályosan mert biztos hogy vagy váladék van, vagy kivan száradva.
Holnap menj el szemészetre felír valami cseppet és akkor pár nap múlva jó lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem reggel látok homályosan reggel csak fáj délután láttam homályosan meg most is néha:(
2013. jún. 4. 21:13
3/7 anonim válasza:
menj be az ügyeletre, a képernyőtől csak rosszabb lesz
4/7 A kérdező kommentje:
most kicsit jobb minek menjek be?
2013. jún. 4. 21:14
5/7 anonim válasza:
Ne gondolj egyből a legrosszabbra!
Ez egy egyszerű gyulladásnak tűnik. Annak a tipikus tünetei, hogy eleinte viszket vagy fáj, utána meg valamilyen mértékben romlik a látás, általában homályosabban látsz mindent.
Ha gondolod, keresd fel a szemészetet, majd ott írnak rá valamit. Valószínű szemcseppet. Addig is kamillás borogatást tehetsz rá.
6/7 A kérdező kommentje:
reggel fájt mikor felkeltem meg délután egyszer csak homályosan láttam meg könyezett néha
2013. jún. 4. 21:21
7/7 anonim válasza:
Kérj meg valakit, hogy kísérjen el, ha még mindig nem látsz jól. De akkor is menj el, ha jól látsz, mert nem tudhatod, hogy nem ideiglenes-e a javulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!