Ezek a haspuffadás tünetei ugye?
már szeptemberben elkezdődött...de akk még nem volt ennyire vészes a dolog
aztán január környékén elmentem dokihoz azzal a panasszal hogy a hasam morog , igen hülyén hangzik, de másként nem tudom mondani, olyan mintha korogna de másként, és nagyon kellemetlen
kaptam quamatel-t, ami nagyon sokat segített két hónapig semmi bajom nem volt. de utána ismét, és most már nem segít semmit.
ráadásul van hogy hányingerem lesz, és rosszul leszek ami sztem ettől van
most már naponta jelen van az is h a hasam morog, meg jóval többször járkálok a mosdóra is. Nem tudom mi ez, és a doki se nagyon tudja ha ez a gyógyszer 2 hónap alatt se gyógyított meg, és a tünetek még rosszabbak lettek.
büfögni viszont nem szoktam , ami tünete a haspuffadásnak ha minden igaz
szénsavas italt viszont sokat iszom, szval ha abba hagyom akk elmúlnak a tünetek ? van rá esély?
igazából ezektől a tükrözésektől meg nagyon félek
ha esetleg lehet hozzá bármi köze , magas vérnyomás miatt januárban meg még 2 hónapig azt hiszem szednem kellett gyógyszert.
jah és 17 éves lány vagyok :)

Hagyd abba a szénsavas üditõket,mert lehet ez okozza nálad a problémákat.
A másik pedig sok levegõt is nyelhetsz, ha nem mulik el a szénsavas abbahagyás után, menj el belgyógyászati vizsgálatra, ugyanis nem játék.

Szénsavat innivalóval teljes mértékben állj le. Csak is szénsavmentes ásványvizet igyál.
Amúgy gasztroenterológiára kell menni, ha nem jössz rendbe. Oda kell kérni beutalót a háziorvostól. Nekik ez a szakterületük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!