Nőgyógyászati probléma okozhat állandó haspuffadást, felfúvódást?
Étkezésektől teljesen függetlenül szinte állandó jellegű puffadásom van. Több mint két hete viszont elkezdett fájni jobb oldalt, alul a hasam. Emésztő rendszeri betegségek kizárva, efféle kivizsgálásokon már túl vagyok.
Esetleg valami más okozhat még ilyesmit? (puffadás és állandó jobb alhasi fájdalom)
Lisztérzékenység, tejcukor érzékenység kizárva. Eddig más ételekkel sem volt problémám. 17 évesen 42 kg vagyok, tehát nem vagyok az a mértéktelenül zabálós fajta.. Volt gyomor és béltükrözésem, és semmi.
Nyáron voltam nődokinál és tele voltam cisztával. Nem lehet esetleg ennek valami köze a dolgokhoz?
Esetleg vakbél?
Vagy ha nem az, akkor menj nőgyógyászati ultrahangra, mert az nem normális, hogy jobb oldalt fáj a hasad és az állandó puffadás sem. Akár lehet pcos is, bár reméljük, ennyire nem komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!