A haspuffadás milyen betegségek tünete lehet?
Figyelt kérdés
2napja fel vagyok puffadva.Étkezés után meg ivás után jön egy kis büfi de ennyi meg ritkán egy kis puki!2012. febr. 24. 12:41
1/4 anonim válasza:
Én már évek óta szenvedek ettől, több vizsgálaton voltam már, de semmi nem mutatott ki semmit. A házi orvosom szerint emésztési problémáim vannak. Egy ideje szedek probiotikumot és ez nagyon sokat segít. Persze, ha mondjuk babot eszek, akkor előjön, ilyenkor ha magától ne múlik el, Espumisant veszek be.
2/4 anonim válasza:
Vegyél be orvosi szenet.
Sok mindentől lehet.
Ha nem múlik, akkor orvos.
lehet: baci, vírus, étel, ital, allergia, feszültség
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!már vettem be espumisan no-spat lactiv de még semmi!remélem nem lesz nagy baj, ha nem múlik akkor hétfőn megint doki:(félek a tükrözéstől meg minden féle vizsgálattól:(((
2012. febr. 24. 13:06
4/4 anonim válasza:
Sok mindennek a tünete lehet. Ha felkeményedik, azonnal menj az ügyeletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!