Reflmix kérdése:
Hogy lehetne megsürgetni a végbél tükrözést?
Figyelt kérdés
Anyukámnak nagyon erős hasi fájások vannak de csak 5 hét múlva kerülhet sorra végbéltükrözéshez.A kérdés az lenne hogyan lehetne megsürgetni ezt ? Mert 5 hétig biztos hogy nem fogja kibírni .. A tippeket,válaszokat köszönöm!2013. ápr. 25. 19:41
1/10 anonim válasza:
Sajnos szerintem csak bélelt borítékkal...
2/10 anonim válasza:
Magánrendelőbe szerintem hamarabb adnak időpontot.
3/10 anonim válasza:
De akkor már inkább menjen magánorvoshoz.
4/10 A kérdező kommentje:
ÉS a pénz alatt mennyi forintot értsek ??Sajnos 16 vagyok és azért kéne a sürgős segítség mert ha ez megy tovább nagyon rossz dolgok is következhetnek.Szóval mindenképp pénz kell ?? Vagy valahogy máshogyan is el lehet intézni?
2013. ápr. 25. 19:50
5/10 anonim válasza:
Próbaképpen megnéztem egy magán szakorvosi centrum árait, ott 15.000 Ft volt írva erre a vizsgálatra.
6/10 A kérdező kommentje:
Szóval akkor minimum 20000 forinttal a sebemben el se induljak ? ?Vagy pénz nélkül nem lehetne megoldani mert borzasztó fájdalmai vannak és már voltunk egy csomó orvosnál nem találtak semmit,vérvétel is jó volt szóval már csak ez az oldal maradt ahol valakitől tudok segítséget kérni,vagy valami tippet hogy innen hogyan tovább.
2013. ápr. 25. 19:59
7/10 anonim válasza:
Én magán proltológusnál voltam. Ott össz vissz 5000 ft volt egy végbéltükrözés. (Telefonos egyeztetés volt, és talán másnapra hívott be. Szóval nem volt sok idő)
Ha privátban írsz várost, akkor megírom a dokit. Már ha egyezik, vagy közel van.
8/10 anonim válasza:
Proctológus nem csinál végbéltükrözést.
Menjetek el SBO-ra.
10/10 anonim válasza:
Mert a proktológus csak a végbelet vizsgálja. Teljes béltükrözést endokrinológus csinál. Bár most látom, hogy csak a végbél a kérdés, de hasi fájdalmaknál teljes belet szokták vizsgálni. Na mindegy, ezt félre olvastam.
Egy a lényeg, akut panaszoknál, erős fájdalmaknál én nem várnám ki az 5 hetet, össze kell pakolni, bemenni SBO-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!