Mit csináljak hogy ha vérzik széklet ürítés után?
Régebben kb fél évvel ezelőtt nem ittam csak kb napi félpohár vizet, nagyon kemény volt a székletem, és az egyik nap nagyobb volt az átlagosnál, és keményebb is a székletem.
Utána kezdődtek a dolgok.Másnap véres volt a vc papír. Utána hónapokon keresztül fájt a segglyukam(másképp tudom leírni), és vérzett is széklet ürítés után. Majd itt olvastam hogy hígabb lehet a széklet hogy ha több folyadékot viszünk be a szervezetbe, és el is kezdztem inni többet, majd a fájdalom el is múlt, de sajnos még azóta is vérzik.
Orvoshoz nem fogok fordulni, gyógyszertárba sem fogok menni, házilag mit lehet tenni?
Ha ilyen keveset iszol, azzal azt 'vállalod' hogy kb 50 éves korod után veseelégtelen leszel.
A kemény széklet miatt lehet aranyér. A gyógyszertárban lehet kapni rá kenőcsöt, kúpot. Én pl a Mastu kenőcsöt használtam, az nagyon jó volt, de sajnos törölték a törzskönyvből. Menj el gyógyszertárba, ott tudnak ajánlani rá vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!