Tike160504 kérdése:
A 16 hetes terhessség megszakitás hogyan müködik? Vákummal elszivják vagy megkell szülni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 15:53
61/70 A kérdező kommentje:
már mondtam amugy h nem vagyok kiváncsi az okoskodó emberek véleményére és hogy irják a sok hülyeségeket!!!
2013. ápr. 20. 11:17
62/70 anonim válasza:
Rendben, hogy nem vagy kiváncsi, attól még tudnod kell 17 évesen, szüleidnek is, 40 évesen, hogy minden tettünknek következménye van.
63/70 anonim válasza:
64/70 anonim válasza:
16 hetesen a mi babánk! Sztem gondold meg!
65/70 anonim válasza:
Nagyon jó 57 es hogy ilyen megértő vagy csak a válaszod kevéssé hasznos mert amit leírtál az a 12.hétig való terhességmegszakításra vonatkozik. És a kérdező ezen rég túl van. Egyébként tök mindegy ki mit ír meg linkelgetünk, képeket teszünk, a kérdező az egész témát úgy kezeli mintha egy halat készülne lehúzni a wc-n szóval őt semmi se fogja megérinteni etéren.
66/70 anonim válasza:
65 ez nem igaz, bántja és fél a kérdező. És ilyenkor hol van a rvhadék apajelölt?? és a szüleiben vajon van annyi értelem, hogy felmérjék, hogy elvesztik az egészséges 17 éves lányukat? Valószínű nincs, mert akkor inkább segítenék felnevelni a kicsit. Kérdések, amikre nem tudunk válaszolni.
68/70 anonim válasza:
Túl vagy rajta?Mi történt,jól vagy?
69/70 anonim válasza:
Fff...most komolyan aggódsz érte?
70/70 anonim válasza:
68-as vagyok
Emlékeztet egy középsulis osztálytársamra,rendszertelen volt még a menzesze és 11-12.héten derült ki,hogy terhes,de ő gyorsan lezavarta az eljárást,13+néhány naposan volt abortusza.Neki elvették a normál módszerrel még.
Én sajnálom,hogy ilyen helyzetbe keveredett,de első körben a szüleit rúgnám fenéken...16-17 évesen a szüleitől függ még.Hibát mindenki követ el,ez a terhesség mindenképp elkíséri, nem tudja kitörölni az életéből ezt az időszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!