Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A 16 hetes terhessség megszaki...

Tike160504 kérdése:

A 16 hetes terhessség megszakitás hogyan müködik? Vákummal elszivják vagy megkell szülni?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 19. 15:53
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
41%
Kedves Kérdező, nem voltak gyanús tünetei? Főleg egy védekezés nélküli szex után nem gondoltál rá? Menzesz rendszeres volt? És végül hogy derült ki mégiscsak, hogy babát vársz? Szüleid tudnak róla? nem gondolkoztál esetleg kevésbé drasztikus megoldáson?
2013. ápr. 19. 16:10
 22/70 anonim ***** válasza:
77%
18 hetes baba már igencsak nagy lesz... :( Jajj de elkeseredtem! Nagyon sajnálom az ilyen helyzeteket! De nem szabad ítélkeznie senkinek!
2013. ápr. 19. 16:11
 23/70 anonim ***** válasza:
21%
nem gondolkoztál az örökbeadáson?
2013. ápr. 19. 16:12
 24/70 anonim ***** válasza:
15%
a szexhez nem voltál fiatal? bocs, de ha valaki ide ilyen kérdést ír ki, viselje a válaszolók véleményét, egyébként hasonló helyzetben eszembe se jutna itt kérdezősködni, hiszen már párszor menned kellett orvoshoz és különböző helyekre, ne mond nekem ,nem mondták el, mi fog történni.
2013. ápr. 19. 16:14
 25/70 anonim ***** válasza:
29%

Akkora mint egy mangó, kb. 20 cm és 200 gramm.

[link]

:(

2013. ápr. 19. 16:15
 26/70 anonim ***** válasza:
21%
Találkoztam már boldog 16 éves kismamával és találkoztam 35 éves meddő keserű nővel. Hagyd élni!
2013. ápr. 19. 16:15
 27/70 A kérdező kommentje:
voltam már benn orvoshoz hétfőn már bekkel feküdnöm mert elveszik csak azt nem tudom h hogyan mert az orvos nem mondta el csak h pont még bele férek a vetetésben!! ..szval .!!!és megkérném az" okoskodó " embereket h ne itélkezzenek felettem mert nem vagyok rá kiváncsi!!!!!!
2013. ápr. 19. 16:16
 28/70 anonim ***** válasza:
11%
szerintem borzasztó, amit tenni készülsz, és szörnyen felelőtlen dolog volt ez tőled, a babás 15 centi, tényleg akkora, mint egy nagyobb gyümölcs, él, dobog a szíve, egyfolytában mozog és boldog odabent!!! add örökbe!!!!!!!!
2013. ápr. 19. 16:19
 29/70 anonim ***** válasza:
33%
Hát ha nem vagy rá kíváncsi akkor miért itt kérdezel, hívd vissza az orvost és kérdezd meg tőle vagy egy nővértől hogy mi fog történni.
2013. ápr. 19. 16:21
 30/70 anonim ***** válasza:
41%

A terhesség-megszakítás iránti kérelmet a Családvédelmi Szolgálat munkatársa előtt személyesen kell előterjeszteni, a terhességet megállapító szülész-nőgyógyász szakorvos által kiállított igazolás benyújtása mellett.

Korlátozottan cselekvőképes személy nyilatkozatának érvényességéhez képviselőjének a terhesség-megszakítási kérelmet tudomásul vevő nyilatkozata szükséges.

Cselekvőképtelen személy terhesség-megszakítására vonatkozó kérelmét nevében törvényes képviselője terjesztheti elő.

A munkatárs tájékoztatja az állapotos nőt

a terhesség-megszakítás jogszabályi feltételeiről

a gyermek vállalása esetén elérhető állami és nem állami, anyagi és természetbeli támogatások lehetőségérőé

szervezetek és intézmények tevékenységeiről, melyek erkölcsi és anyagi segítséget nyújtanak a gyermek vállalása esetén

az örökbefogadás lehetőségeiről és feltételeiről

a terhesség-megszakítás folyamatáról, veszélyeiről, esetleges következményeiről

a terhesség-megszakítást végző egészségügyi intézményekről

a fogamzásgátlás személyre szólóan ajánlható módszereiről.

el kellett mondaniuk már, hogy fog zajlani, hívd fel őket, ne ide írogass

2013. ápr. 19. 16:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!