Lábműtét után mennyi az esélye, hogy ágytálazni fognak?
Figyelt kérdés
A combcsontomon tumor van, amit el kell távolítani műtét segítségével. Gondolom, hogy napokig bent kell maradjak a kórházban utána. Nem is a műtéttől, hanem attól félek, hogy ágytálazni fognak. Nekem senki ne nézze, amiket "csinálok"! Ha én ragaszkodom ahhoz, hogy kimenjek wc-re közvetlen a műtét után, akkor jogom van hozzá, igaz? Eléggé szégyellném, ha látnák a végtermékeket. Tudom, az ápolóknak ez a dolguk, de nem akarom, hogy ágytálazzanak! Köszi a választ.2013. ápr. 18. 21:02
11/12 anonim válasza:
Szia, mi lett veled végül kérdező? Megúsztad az ágytálat?
Ha nem gipszeltek be, akkor gondolom, igen.
Nekem combcsonttörésem volt 13 évesen, azt műtötték és engem ágytálazni kellett, de az csak azért volt, mert nekem a törött combcsontom miatt deréktől lábujjig begipszelték a lábam, amivel nem tudtam egyáltalán mozogni, még felülni sem.
De reméljük nálad nincs gipsz a műtéted után!
Mielőbbi jobbulást!
12/12 anonim válasza:
Engem nem rég műtöttek és nagy műtét volt! Az nap nem de másnap már engedték hogy felkeljek de olyan szinten fájt hogy még peldnkában is jobb lett volna
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!