Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Észrevette volna az orvos, ha...

Észrevette volna az orvos, ha anális fisszúrám (végbélrepedés) lenne?

Figyelt kérdés
Elmentem vizsgálatra, mert a tünetek alapján anális fisszúrára gyanakodtam. A háziorvos írt beutalót, meg mondta, hogy aranyér lesz ez. Lezajlott a vizsgálat, szemrevételezés volt, ujjal való vizsgálat, illetve kamerával is megnézte belül a doki. Diagnózis: aranyereim vannak. Nem vészes, nem kell műteni. Nem bízok én ebben a diagnózisban, háromszor is rákérdeztem, hogy akkor nincs-e biztosan végbélrepedésre utaló jelek, nincs. Észrevette volna az orvos, ha lenne?

tegnap 16:57
 1/8 A kérdező kommentje:
Tüneteim alapján nem egyértelmű nekem, hogy aranyerek okozzák.
tegnap 17:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Gondolkodj! Ő látta, vizsgálta, te meg tudod...?
tegnap 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért mik a tüneteid?
tegnap 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha megvizsgált, és diagnosztizált is, akkor minek adott beutalót? Miféle kamerával nézte meg? Anoszkópiát csinált?
tegnap 19:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Nekem kívül fáj, ha hozzáérek a végbélnyíláshoz. Mintha ki lenne dörzsölve vagy repedve. Ezzel szemben a diagnózis kissé megnagyobbodott belső nóduszok. Akkor miért szúr, fáj kívülről? Pedig minden vizsgálatot megcsinált az orvos, még anoszkópiát is. Ezenkívül megnézte szemmel kívülről, az ujjával is benyúlt. Tehát csak hinném kéne neki. Az is lehet, hogy nincs baja kívülről a bőrnek, csak vécé papírral megdörzsölöm, aztán érzékeny lesz.
tegnap 20:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Mindegy, majd visszamegyek, ha fennállnak a panaszok.
tegnap 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:
A fissura meg produkcióra fáj, de nagyon. Örülj, hogy nem az.
tegnap 20:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha az orvos megvizsgált....mégiscsak neki van megfelelő képzettsége hozzá. De ha megnyugtat, kérj másodvélemémyt.

(Amúgy mint laikus írom, szóval lehet hülyeség, de talán azért fáj kívül is, mert kisugárzik a fájdalom.)

tegnap 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!