Anàlis fisszúràn nektek mi segitett?
Kedves Kérdező!
Ahogyan előttem is írták, sok zöldség és gyümölcs. Napi 2-3 kanál durva őrlésű búzakorpa, mehet joghurtba, müzlibe..
Ülőfürdőzni kell. Tusfürdő, szappan tilos, wc papírhasználatot kerülni kell, csak vízzel mosni wc használat után. Én használtam kamillás fürdőt is a gyulladáscsökkentő hatása miatt.
Proktológus tud felírni jó kúpot és kenőcsöt és akkor a műtét elkerülhető.
A protokollban benne van a frontin is (a görcs megszüntetésére), de én nem szedtem, nem akartam rászokni.Tilos hashajtót szedni, mert csak ront a helyzeten.
Gondolom elég stresszes az életed - kinek nem az - az is okozhatja, h rendszeresen előjön.
A korábbi hozzászóló is írta a masszázs, nagyon jó, a legkönnyebb fürdéskor és érezni fogod, h mi az a pont ahol még nem fájdalmas és görcsöt finoman ki tudod masszírozni.
Nem egy-két nap alatt gyógyul és a nem megfelelő széklet egy nap alatt tönkreteheti egy hét munkáját.
Végleg megelőzni nem tudod.Étrendre kell figyelni.
Javulást nektek!
5-ös válaszoló, milyen az a búzakorpa?
Útifűmaghéjjal próbálkoztam, rögtön ittam elkeverés után, de a végét már visszaöklendeztem.
6-os vagyok még mindig, 3 hónapja szenvedek repedéssel, iszonyú lassan javul. Februárban már öngyilkossági gondolataim voltak, akkora fájdalmat okozott.
Nekem is a Proktis M krém segít, de sajnos kizárólag az applikátor használatával + puha széklet.
Kedves 6-os!
Nem mondom, h finom, de joghurttal vagy müzlivel vállalható, sőt én rászórtam rántott húsra is, h meg legyen a napi 3 adag. :)
Embertelen fájdalom ez én tudom, aki nem tapasztalta el se tudja képzelni, hallottam olyanról, aki elájult székelés közben.
Én belladonnás végbélkúpot kaptam a proktológustól, utólag még kértem egy dobozzal, ami szükség esetén van itthon, ha érzem, hogy gond van.
Ha végképp nem javul, akkor sajnos műtét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!