Miért kell így szétvagdosni az embert egy szemölcs miatt?
Figyelt kérdés
Volt egy szemölcsöm, elküldött a doki sebészetre, kivágták, de hogyan...?! A szemölcs nem volt fél cm sem, erre egy 3 cm-es vágást csinált, 8 varrás lyuk díszíti körbe. Már begyógyult rég, de ez gondolom örökké látszani fog, undorító, nagy, ronda. 2013-ban erre képesek csak az orvosok?? Most a fehér bőrömön virít ez a lila rondaság. Annyira ideges vagyok, miért kellett ezt így? Mit tehetek hogy legalább halványabb legyen?2013. ápr. 8. 14:45
1/5 anonim válasza:
Szarik bele, örül, hogy elronthatta.. :( Tegyél fel képet róla, és írd le, hol csinálták, és ki az orvos..
2/5 anonim válasza:
Szemölcs volt, vagy anyajegy? Az anyajegynél azért vágnak nagyot, mert az mélyen lenyúlik a bőr alsóbb rétegeibe és ha véletlenül nem metszik ki teljesen, akkor elindulhat a rákosodási folyamat.
3/5 anonim válasza:
És ha csak a felületét metszi le, és elrákosodik, akkor meg azért nyivogsz. Miért nem csináltad meg magad, vagy kérdezted volna meg előtte. Utólag, itt az interneten...de ha megnyugtat. Különben sz@r napod van?
4/5 anonim válasza:
Minden bőrelváltozást az épben mélyen kell kivágni. Azt te sem szeretted volna ha nem az épben metsződik ki, mert akár rosszindulatú is lehet. Amikor nekem vágták én magam mondtam, hogy még attól is mélyebbre vágjanak, amit gondolnak. Menj vissza a bőrdokihoz, tud-e valamilyen halványítót javasolni.
5/5 anonim válasza:
a múltkor próbáltam ki egy reme scar nevű stiftet, ami elhalványítja a sebhelyeket, hegeket. tényleg működik. sztem próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!