A Verrumal szemölcs ecsetelőnek hogyan kellene hatnia?
Nekem is azt írta fel annó, de hamar rájöttem, hogy sose fog elmúlni azzal. Ezért aztán kiharcoltam a fagyasztást.
Persze nem tudom pontosan milyenek, mekkorák vannak a talpadon. Nekem a kezemen volt és lábujjon olyan fél borsószem körül a nagyobbak.
Kenegethettem volna aztán életem végéig is :), idő is kell hozzá, mert 1 nap többször is be kellene, ha mellé megy marja ott is a bőrt, meg vérezhet mikor próbálod leszedni, áhhh...
Ehelyett inkább 1-2 fagyasztás - attól függ, hogy sikerül-e elsőre teljesen gyökérig. Az is fáj picit ott utána, meg kis hólyag és seb lehet mikor lejön, de arra csak sebtapasz kell és ha begyógyul akkor kész is.
Szia Oversoul 1!
tudom már 2013-as kérdés volt de nekem most irta fel az orvos ezt a ecsetelőt, vagy ha valaki más tudna érdemleges válasz
köszönöm
Sziasztok!
Nekem pár éve volt és nagyon jól hatott,de most sajna megint találtam másikat!! :(
HA VAN VALAKINEK MEGMARADT VAGY BONTATLAN VERRUMAL ECSETELŐ SZÍVESEN ÁTVENNÉM TŐLE TELJES ÁRON!!! 06-20-3801987
Érdemes ha van otthon. Ha nagy már akkor fagyasztás célszerű.
Viszont aki hajlamos a szemölcsökre, annak lehet hogy lesz még. Mikor még csak kis méretű, akkor érdemes kenegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!