Gipszlevétel után hány hét múlva tudom megint rendesen mozgatni az ujjam?
Figyelt kérdés
5 hétig volt gipszben a kezem, a mutatóujjam töve törött el. 1 hete vették le a gipszet, azóta tornáztatom, van is némi javulás, de még nem tudom rendesen tenyéreig behajlítani, de még kinyújtani sem tudom. Hány hét alatt erősödik meg?2009. szept. 20. 19:03
1/1 anonim válasza:
Ezek sajnos lassan gyógyuló dolgok, hetekig, hónapokig is eltart, de fokozatosan egyre jobb lesz. Az én középső ujjam két éve törött el, nekem is hetekig gipszben és még ma is érzékenykedik egy kicsit az ujjam, ha véletlenül jobban meghajlítom. Sajnos most meg a gyűrűsujam és a kisujjam van eltörve, a kezem ujjhegytől könyékig gipszben van, de már tudom, milyen lassan fog menni a gyógyulás, úgyhogy nem izgatom magam miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!