Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit kell bevalljak az altatóor...

Mit kell bevalljak az altatóorvosnak?

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz egy komolyabb műtétem ahol altatni fognak, meglepően ezért megyek az altatóorvoshoz. Az lenne a problémám hogy hétvégente bulikon szoktam cigizni, de ezt szüleim nem tudják és nem is szeretném hogy megtudják. Tavaly szívtam is (amire nagyon nem vagyok büszke, most már nagyon utálom semmi pénzért egy slukkot nem szívnék). Na ezt meg ugye szó sem lehet hogy megtudják szüleim. Mindenképp szeretném említeni az orvosnak, de hallottam olyat hogy kiküldik a szülőket. Ez mindenhol így megy?

16/L

2013. ápr. 2. 00:30
 1/5 anonim ***** válasza:
mindent vallj be amit kérdez,de a legfontossabb ,hogy kövesd az útasításait
2013. ápr. 2. 00:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, hogy hol hogyan van, de a papírodra felkerül, és abból te is kapsz egy példányt.

Hogy oldod meg, hogy a szüleid ne nézzék meg?

2013. ápr. 2. 00:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Ez biztos hogy felkerül a papírra? Nem lehet hogy csak a felnőtteknél van így?
2013. ápr. 2. 13:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, az orvosok nyilván nem fejből fognak emlékezni arra, amit mondasz, és mindenről kapsz másolatot.
2013. ápr. 2. 14:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam hogy az orvos felírja magának de a papírra minek is írná rá. Szerintem ezt a papírt ne kell leadni sehol mivel már sok vizsgálaton voltam és az orvos csak az egyiknek a papírját kérte el, a többi ment neki számítógépen. Egyébként pedig mi köze lenne bármelyik orvosnak ahhoz hogy az altatóorvos miből "számol". Maximum annyi a lényeg hogy milyen altatószert használ meg minden de ezt úgyis megbeszélik. Szóval lehet hogy nem akkora baj hogyha ez a papír a táskámban landol, majd terelem a témát meg minden és ha mégis kérnék akkor megmondom hogy "jaj itt van csak elfelejtettem odaadni". Bocsi a kisregényért és köszi a válaszaitokat.
2013. ápr. 2. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!