Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyit "szoktak" adni az...

Mennyit "szoktak" adni az altatóorvosnak?

Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát...nekem összesen egyszer volt vele dolgom, a műtét előtt, aztán nem is láttam többet. Meg amúgy is úgy vagyok vele, hogy fizetem a tb-t.Szóval én nem adtam semmit senkinek.
2012. dec. 16. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Elsőnek: ne haragudj de nagy b**kóság volt, hogy nem adtál neki semmit. Az aneszteziológus végig felügyeli az élettani paramétereidet a műtét alatt és ha kell beavatkozik, amit a sebész nem tud, mivel nincs rá kiképezve... Szóval attól, hogy te nem láttad, műtét alatt végig ott volt, nélküle nem mehet le a műtét.
2012. dec. 16. 21:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Utána nem láttam, bocsi, és nem is álltunk úgy anyagilag.Akkor meg mi a p...fizetem a TB-t fölöslegesen? Az én főnököm se dobálja hozzám kötegben a 10ezreseket, mert ma olyan kivételesen ügyes voltam.Sajnálom, de ez a véleményem. Akkor legyen kötött tarifája és adjon róla számlát, mint ahogy elmegyek magánorvoshoz is.Én vagyok a bunkó?
2012. dec. 16. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól, hogy Magyarországon ez a bevett gyakorlat még szerintem nem normális dolog zsebbe dugdosni nem kevés pénzeket.
2012. dec. 16. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen műtét lesz (rövid rutin műtét, vagy hosszú, komplikált)
2012. dec. 16. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:
56%

Nem is tudtam, hogy az anesztesnek is szoktak adni...

én csak akkor láttam őt, mikor kiterítve feküdtem műtét előtt, de akkor épp nem volt nálam a brifkóm, utána meg csak a sebészhez volt szerencsém.

Én úgy gondolnám, hogy a sebész abból a halom pénzből, amit kap, juttat valamit nemcsak az anesztesnek, de a nővéreknek is. nagyon naiv vagyok?

2012. dec. 16. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsónak: naiv vagy :) Nem szoktak adni a sebészek senkinek (tisztelet a k...) Úgy gondolom egy ajándékcsomagot, vagy valamit megérdemel, nagy felelősség van rajta is, bár ezt sokan nem tudják.
2012. dec. 16. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!