Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » 10 hetes terhesen milyen az...

10 hetes terhesen milyen az abortusz?

Figyelt kérdés

Sajnos el kell vetetnem a babát.

Kérem csak olyanok írjanak akik átestek rajta, lehetőleg 10 vagy 11 hetes terhesen.

Bunkózásokat nem kérek, van elég bajom így is.

Köszönöm

2013. márc. 27. 19:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem könnyen adtam ki rá a halálos ítéletet, ahogy te irtad. még most is rosszul vagyok a gondolattól, hogy mit fogok tenni. És már tudom, hogy soha nem fogom őt elfelejteni. Rettenetes érzés, utána meg milliószor is rosszabb lesz. Nem tudom, hogy lehetnek olyan emberek akik csak simán rávágják, hogy hát most nem kell gyerek elvetetem, majd lesz másik. Soha nem fogom magam ezen túl tenni. Már nem tudok másokkal beszélgetni, mert állandóan ezen kattog az agyam. Köszönöm, hogy segiteni akartok, neki is, hogy életben maradjon. De bármennyire fáj is, sajnos nincs esély rá.

Egyébként már nem aktuális az első kommentemben levő kérdések, de köszi a válaszokat arra is.

Eredetileg a fő kérdéssel azt akartam megtudni, hogy másképp csinálnak-e valamit, mint korábban. Mert világos, hogy a baba már nagyobb, a veszély is nagyobb. És nem azt kérdezem, hogy hogyan működik az abortusz, mit csinálnak vele mert sajnos azt tudom. Viszont ha minden "jol" megy, a kilencedik héten el lesz intézve :(

2013. ápr. 1. 18:15
 12/20 A kérdező kommentje:

Ja és utolsó, bocs de én nem hiszek Istenben, tehát ez nem segít rajtam.

Azt meg már várom, hogy legközelebb amikor teherbe esek megtarthatjam a babát. Akinek az apja is méltó lesz az apaságra és ő is szeretné..

2013. ápr. 1. 18:18
 13/20 anonim ***** válasza:
El lesz intézve??? Úristen! Én voltam az előző kommentelő. Van egty kislányom, egyedül nevelem 90.000 Ft-ból. Az ő apja sem méltó rá, el is váltam tőle, inkább egyedül csináőlom. Egymagam. Nekem sem jött jókor a dolog, mert nem tudok eljárni sehová, mert van egy gyermekem. NEm tudok ruhát venni, szórakozni, sportolni, mert nincs kire biznom. Nem tudok ismerkedni, pasizni, hogy legyen párom, mert van egy gyermekem. De ez a gyermek mindennél többet ér és iszonyúan megbántam, hogy a másikat kidobtam a szemétbe. Hogy vesszük a bátorságot ahhoz, hogy ezt tegyük? Mert van rálehetőségünk a legális gyilkolásra? Kérlek ne vetesd el! Én is tudtam, hogy nem fogom elfelejteni őt, de te ezt még nem tudod mit jelent. Azóta sokszor álmodom azt, hogy fut felém egy kisfiú és mosolyogva, mint aki kéri, hogy anya szeress, mondja nekem, hogy "Kisfiú vagyok, Anya! Látod?" Tudom, hogy ez most egy kicsit szirupos vagy infantilis neked, de nagyon rossz. De te tudod. De én azt mondom, hogy nem ez a megoldás. Ha megtartod, biztosan nehéz lesz, de ő kárpótolni fog mindenért és mellette is találhatsz párt magadnak. Hidd el, ő nem ellenség! bárcsak úgy döntenél, hogy életet adsz neki és szereted majd őt, túzön vizen át kitartasz mellette, hidd el, Isten meg fog érte jutalmazni, boldog leszel, hogy megtartottad,majd meglátod mennyire fog szeretni téged, hogy milyen édes lesz a kis keze, ha sétáltok a te kezedben. Kérlek gondolkozz.... Kérlek
2013. ápr. 1. 21:03
 14/20 anonim válasza:
33%

Egy asszony elmegy a nőgyógyászhoz, és így szól: - Doktor úr, óriási bajban vagyok és nagyon nagy szükségem lenne a segítségére. A gyermekem még nincs egy éves, és megint terhes lettem. Nem akarok ilyen közeli korú gyerekeket. - Rendben, mit szeretne tőlem? - Azt szeretném, hogy szakítsa meg a terhességemet, nagyon számítok Önre. Az orvos gondolkodóba esik, majd így szól: - Azt hiszem, van egy jobb megoldás, ami az Ön számára is kevésbé veszélyes. A nő elmosolyodott, gondolván a doki megértette, mit szeretne. Az orvos folytatta: - Nézze, hogy ne kelljen egyszerre két kisbabára vigyáznia, öljük meg azt, amelyik az ölében van most. Így tudna egy kicsit pihenni, mielőtt a másik megszületik. Ha meg akarjuk ölni az egyiket, mindegy melyik az. Az Ön testére semmi veszélyt nem jelentene, ha az ölében lévő babát választaná. A hölgy elszörnyedt. - Na de, doktor úr! Milyen szörnyű! Megölni egy gyereket, az bűn! - Szerintem is, – mondta az orvos – de nekem úgy tűnt, ez Önnek nem probléma, és azt gondoltam, akkor ez a legjobb megoldás. Az orvos elmosolyodott, érezte, érthető volt az álláspontja. Sikerült meggyőznie a mamát arról, hogy nincs különbség aközött, hogy egy már megszületett gyereket ölnek meg, vagy azt, aki még az anyaméhben van. A bűn ugyanaz!

Ha ezzel egyetértesz, kérlek, oszd meg. Közösen életeket menthetünk meg. A szeretet azt mondja: Feláldozom magam, hogy a másiknak jobb legyen. Az abortusz azt mondja: Feláldozom a másikat, hogy nekem jobb legyen.

2013. ápr. 2. 09:06
 15/20 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, 8, 10, 13 az a nő, akinek megadtam privátban a számát, hogy hívd fel. Tedd ezt meg, és beszélgessetek telefonon, élő hanggal jobban tudtok beszélgetni, mint nő a nővel. Tedd meg, NAGYON SZÉPEN KÉRLEK! Látszik, hogy nem akarod igazából megtenni, tanulj az ő hibájából! Hallgasd őt meg rendes hanggal is!
2013. ápr. 2. 15:23
 16/20 Agica27 válasza:
Szia! Korabban mar irtam neked. Irtam, hogy kedden mutenek mert nem maradt sajnos meg a baba. En a mult het penteken voltam a 10 hetben. Tegnap megvolt a mutet. Reggel bementem, leegueztettek az adatokat es megvizsgaltak. Ahogy felvettek feltettek a mehtagitot ami nagyon nem jo erzes. Hatarozottan faj es utana amig nem mutenek meg ami minimum 4 ora eros gorcsok vannak. A mutet ugy 15 perc volt. Meg utana vagy fel orat gorcsotem meg eleg erosen vereztem, de lassan lecsendesedett. A gorcsok elmultak de a verezes meg megvan csak mar nem annyira. Egy biztos. Akarmi van magamtol ezt tuti nem valanam be. Te dolgod es nem itelkezek, de nem szivesen csinalnam vegig megint.
2013. ápr. 3. 14:33
 17/20 anonim ***** válasza:
45%

Komolyan utolsó, hogy lehetsz ennyire gusztustalan?

Szerencsétlen kérdező ezerszer átrágta, kilátástalanságba nem szülheti meg.

2013. ápr. 6. 19:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Ugyan már legutolsó! Gusztustalan? Igen az. A legvégsőkig az. De sajnos ez az igazság. Ezt tesszük gyermekeinkkel, ha elvetetjük. Ez téy. Kilátástalanság? Mondom, én egyedül nevelem a gyermekem és igy is jó. Gyávaságból ölni, erre buzditod? Egyébként nagyon eltünt a kérdező, jó lenne tudni mi van vele.
2013. ápr. 7. 13:18
 19/20 anonim ***** válasza:

18-as!

Nem én kedves hanem a képek és a tett ami gusztustalan!Több ezren várnak örökbe fogadható babára! Tehát lenne más megoldás is! Elhiszem hogy megdöbbentőek a képek de az igazság az néha fáj! Arról meg nem is beszélve hogy benne van a pakliban hogy esetleg többé nem lehet terhes!

És bocs! Ez volt a kérdés:10 hetes terhesen milyen az abortusz? Én megmutattam!

2013. ápr. 8. 06:19
 20/20 anonim ***** válasza:

Kedves 18-as!

Találtam neked egy oldalt amit ajánlom olvasd el!

[link]

"Emmának hívnak. A néni, aki megszült, sajnos nem tudott gondoskodni rólam, ezért azt szerette volna, ha mások nevelnek fel. Anya és apa viszont nagyon vágytak egy kisbabára és alig várták, hogy örökbe fogadhassanak. Így találtam haza, és így lett nekem is szerető családom."

Gondolkodj hogy ki is gusztustalan!

2013. ápr. 8. 06:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!