10 hetes terhesen milyen az abortusz?
Sajnos el kell vetetnem a babát.
Kérem csak olyanok írjanak akik átestek rajta, lehetőleg 10 vagy 11 hetes terhesen.
Bunkózásokat nem kérek, van elég bajom így is.
Köszönöm
Egyáltalán nem könnyen adtam ki rá a halálos ítéletet, ahogy te irtad. még most is rosszul vagyok a gondolattól, hogy mit fogok tenni. És már tudom, hogy soha nem fogom őt elfelejteni. Rettenetes érzés, utána meg milliószor is rosszabb lesz. Nem tudom, hogy lehetnek olyan emberek akik csak simán rávágják, hogy hát most nem kell gyerek elvetetem, majd lesz másik. Soha nem fogom magam ezen túl tenni. Már nem tudok másokkal beszélgetni, mert állandóan ezen kattog az agyam. Köszönöm, hogy segiteni akartok, neki is, hogy életben maradjon. De bármennyire fáj is, sajnos nincs esély rá.
Egyébként már nem aktuális az első kommentemben levő kérdések, de köszi a válaszokat arra is.
Eredetileg a fő kérdéssel azt akartam megtudni, hogy másképp csinálnak-e valamit, mint korábban. Mert világos, hogy a baba már nagyobb, a veszély is nagyobb. És nem azt kérdezem, hogy hogyan működik az abortusz, mit csinálnak vele mert sajnos azt tudom. Viszont ha minden "jol" megy, a kilencedik héten el lesz intézve :(
Ja és utolsó, bocs de én nem hiszek Istenben, tehát ez nem segít rajtam.
Azt meg már várom, hogy legközelebb amikor teherbe esek megtarthatjam a babát. Akinek az apja is méltó lesz az apaságra és ő is szeretné..
Egy asszony elmegy a nőgyógyászhoz, és így szól: - Doktor úr, óriási bajban vagyok és nagyon nagy szükségem lenne a segítségére. A gyermekem még nincs egy éves, és megint terhes lettem. Nem akarok ilyen közeli korú gyerekeket. - Rendben, mit szeretne tőlem? - Azt szeretném, hogy szakítsa meg a terhességemet, nagyon számítok Önre. Az orvos gondolkodóba esik, majd így szól: - Azt hiszem, van egy jobb megoldás, ami az Ön számára is kevésbé veszélyes. A nő elmosolyodott, gondolván a doki megértette, mit szeretne. Az orvos folytatta: - Nézze, hogy ne kelljen egyszerre két kisbabára vigyáznia, öljük meg azt, amelyik az ölében van most. Így tudna egy kicsit pihenni, mielőtt a másik megszületik. Ha meg akarjuk ölni az egyiket, mindegy melyik az. Az Ön testére semmi veszélyt nem jelentene, ha az ölében lévő babát választaná. A hölgy elszörnyedt. - Na de, doktor úr! Milyen szörnyű! Megölni egy gyereket, az bűn! - Szerintem is, – mondta az orvos – de nekem úgy tűnt, ez Önnek nem probléma, és azt gondoltam, akkor ez a legjobb megoldás. Az orvos elmosolyodott, érezte, érthető volt az álláspontja. Sikerült meggyőznie a mamát arról, hogy nincs különbség aközött, hogy egy már megszületett gyereket ölnek meg, vagy azt, aki még az anyaméhben van. A bűn ugyanaz!
Ha ezzel egyetértesz, kérlek, oszd meg. Közösen életeket menthetünk meg. A szeretet azt mondja: Feláldozom magam, hogy a másiknak jobb legyen. Az abortusz azt mondja: Feláldozom a másikat, hogy nekem jobb legyen.
Komolyan utolsó, hogy lehetsz ennyire gusztustalan?
Szerencsétlen kérdező ezerszer átrágta, kilátástalanságba nem szülheti meg.
18-as!
Nem én kedves hanem a képek és a tett ami gusztustalan!Több ezren várnak örökbe fogadható babára! Tehát lenne más megoldás is! Elhiszem hogy megdöbbentőek a képek de az igazság az néha fáj! Arról meg nem is beszélve hogy benne van a pakliban hogy esetleg többé nem lehet terhes!
És bocs! Ez volt a kérdés:10 hetes terhesen milyen az abortusz? Én megmutattam!
Kedves 18-as!
Találtam neked egy oldalt amit ajánlom olvasd el!
"Emmának hívnak. A néni, aki megszült, sajnos nem tudott gondoskodni rólam, ezért azt szerette volna, ha mások nevelnek fel. Anya és apa viszont nagyon vágytak egy kisbabára és alig várták, hogy örökbe fogadhassanak. Így találtam haza, és így lett nekem is szerető családom."
Gondolkodj hogy ki is gusztustalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!