10 hetes terhesen milyen az abortusz?
Sajnos el kell vetetnem a babát.
Kérem csak olyanok írjanak akik átestek rajta, lehetőleg 10 vagy 11 hetes terhesen.
Bunkózásokat nem kérek, van elég bajom így is.
Köszönöm
és még valami. Most megyek először Magyarországon orvoshoz (kettős állampolgár vagyok, tehát magyar is). Magánrendelőbe fogok menni, Szegeden nőgyógyászhoz. A kérdésem az lenne, hogy milyen papirok kellenek magánrendelőben történő vizsgálatokhoz? Gondolok itt pl a tajkártyára. Nálunk nem kell semmi, de mivel itt még nem voltam nem tudom hogy működik.. Kérem valaki irja meg. Köszönöm előre is.
privát levél is jöhet.
Nos én nem voltam ilyen helyzetbe,teszek is hogy ne kerüljek késöbb se.Nos,magánrendelőbe általában nem kérnek taj kártyán kívül semmit.(nekem még azt se kérték)
DE!ha az orvos megállapítja a terhességet,utána el kell menni védőnőhöz,családsegítőbe kétszer,plusz a szükséges vizsgálatok a műtéthez.Ezt a procedúrát hamarabb el szokták kezdeni mint 10.hét,mert kifuthatsz a megengedett 12.hétből.Miért vártál eddig? Amúgy ha már kérdezted a műtét jellegét,ugyanolyan mint ha a 6.héten csinálnák,annyi különbséggel hogy mivel már viszonylag nagy a magzat,egy olló szerű eszközzel feldarabolják hogy kiférjen.(ezt olvastam) Még leírni is szörnyű,nem tudom ezek tudatában hogy tudnak nők a műtőasztalra feküdni.Minden ismerősöm aki normálisan védekezik,az nem esik teherbe.(én is csak akkor lettem terhes mikor nem foglalkoztam a védekezéssel)Ha odafigyelnek,nagyon kicsi az esély a teherbeesésre.Sajnálom nagyon a babádat
Nos, ha te még nem voltál ilyen helyzetben akkor ne is üsd bele az orrod és örülj neki. Megkértem szépen a kérdésnél mindenkit, hogy olyan irjon aki már átesett ezen épp az ilyenek elkerülése miatt. És képzeld védekezés mellett is becsúszhat. Köszönöm szépen, hogy próbáltál válaszolni, de ennyit én is le tudok nézni az internetről is akár, ezért kérdezek olyanokat akik már átélték sajnos.
Törődhetne mindenki a saját dolgával mielőtt elítélnek olyanokat akit nem ismernek és azt sem mi történik velük. Ha segítséget kér valaki, és nem tudsz segíteni inkább menj el mellette, mintsem ítélkezz felette.
további szép napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!