Gyökérkezelés. Nektek milyen élményetek van ezzel kapcsolatosan?
Sziasztok,
Nekem tegnap volt életem első gyökérkezelése, mindenki írta/mondta, hogy nem fog fájni, mert kapok szurit. Kaptam szurit... Elkezdte fúrni, hát eléggé fájt, így megkaptam a 2. szurit is, majd nagy kínlódással kifúrta, de én azt is éreztem elég rendesen, mert a szuri ugyan lezsibbadt mindenem, de mindent is éreztem. Mikor elkezdte kiszedni az idegeket, életembe nem ordítottam olyan hangosan mint akkor... Ráadásul soha nem fájt még ennyire semmi mint az! az hittem ott halok meg, de jó pár mp-ig... De én még peches is vagyok, mert jelenleg nyitva van, de még van benne ideg. Ezért jövőhéten megyek vissza, tömetni meg kiszedni a maradékot akkor, de már most félek tőle....
Nektek milyen élményetek van ezzel kapcsolatosan? Fájt? Mennyire? Nyitva volt nektek is utána pár napig?
Saját dokimhoz szerettem volna elsőnek is menni, de nála nem volt mostanában időpont, így mentem az ügyeleteshez.
De házon belül nincs átjárás, ezért ha szeretném se járhatnék hozzá, mert nem ő a fogdokim. De nem bánom, hogy ennyire fájdalmasan csinálta meg. :(
Rendben, az étellel vigyázok, meg mosok fogat utána. :)
És mindenkinek köszönöm a válaszát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!