Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gyökérkezelés. Nektek milyen...

Gyökérkezelés. Nektek milyen élményetek van ezzel kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Nekem tegnap volt életem első gyökérkezelése, mindenki írta/mondta, hogy nem fog fájni, mert kapok szurit. Kaptam szurit... Elkezdte fúrni, hát eléggé fájt, így megkaptam a 2. szurit is, majd nagy kínlódással kifúrta, de én azt is éreztem elég rendesen, mert a szuri ugyan lezsibbadt mindenem, de mindent is éreztem. Mikor elkezdte kiszedni az idegeket, életembe nem ordítottam olyan hangosan mint akkor... Ráadásul soha nem fájt még ennyire semmi mint az! az hittem ott halok meg, de jó pár mp-ig... De én még peches is vagyok, mert jelenleg nyitva van, de még van benne ideg. Ezért jövőhéten megyek vissza, tömetni meg kiszedni a maradékot akkor, de már most félek tőle....

Nektek milyen élményetek van ezzel kapcsolatosan? Fájt? Mennyire? Nyitva volt nektek is utána pár napig?

2013. márc. 8. 14:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Lenne még 1 kérdésem, jelenleg ugye nyitva van a fogam, s érzékeny (levegő vételnél éreztem, mikor hirtelen így beszívtam/ Szerintetek enni lehet ezen a fogon? Vagy fájdalmas lenne az érzékenység miatt? Vagy inkább hanyagoljam? Eddig csak joghurtot ettem, most készülök majd rendeset enni, de félek... Meg hogy utána mosok fogat, ki fog jönni pl az étel ebből a lyukból?
2013. márc. 8. 14:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja értem már. Azt hittem te magadtól akarsz átmenni a saját dokidhoz. De nyugi. Ne görcsölj rá előre.
2013. márc. 8. 15:01
 13/17 A kérdező kommentje:

Saját dokimhoz szerettem volna elsőnek is menni, de nála nem volt mostanában időpont, így mentem az ügyeleteshez.

De házon belül nincs átjárás, ezért ha szeretném se járhatnék hozzá, mert nem ő a fogdokim. De nem bánom, hogy ennyire fájdalmasan csinálta meg. :(

2013. márc. 8. 15:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Szó szerint nyitva? Se ilyen vatta szerü cuccot se ideiglenes tömést nem tett rá? Hú az durva lehet. Nekem lezárta, azt mondta ehetek rajta, de én nem mertem. Azt vattát vagy mit sem mertem kiszedni. Úgy éltem egy hétig. Szerintem ne egyél rajta. Ha meg belemegy a kaja, esetleg próbáld öblögetni. Jobb ötletem nincs. Ilyet még nem hallottam. Vagyis olvastam.
2013. márc. 8. 15:07
 15/17 A kérdező kommentje:
Hát szó szerint nem rakott bele semmit sem. :(
2013. márc. 8. 15:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor nehogy egyél rajta, mert elfertőződhet ha belemegy étel, vagy eltömíti a nyílást és nem jön ki a váladék.
2013. márc. 8. 16:09
 17/17 A kérdező kommentje:

Rendben, az étellel vigyázok, meg mosok fogat utána. :)

És mindenkinek köszönöm a válaszát :)

2013. márc. 8. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!