Mit csináljak? 22-es csapdája :' ( SÜRGŐS
Szóval az a helyzet, hogy lebetegedtem (torokfájás, köhögés, láz) és holnap lesz pálya alkalmassági vizsgálat (vérvétel és vizelet). Ma voltam orvosnál és írt fel nekem antibiotikumot (Curam a neve). Olvasgattam a betegtájékoztatót és a következőre bukkantam a mellékhatásoknál: "Vérkép: Egyes esetekben a fehérvérsejtek csökkenése, a vérlemezkeszám csökkenése, a vér sejtes elemeinek csökkenése, vérszegénység vagy a csontvelői sejtszintézis gátlása, valamint a vérzési és protrombin-idő megnyúlása formájában jelentkező vérképváltozásokat figyeltek meg. Ezek a tünetek a kezelés befejezése után visszafejlődnek. Ritkán előfordult a vérlemezke-szám emelkedése."
Hosszú, de ha végigolvassa valaki és segít, azt nagyon megköszönném. Szóval most azon gondolkodom, hogy bevegyem-e, mert ha szedem a gyógyszert hamarabb meggyógyulok, viszont ezzel a mellékhatással nem tudom érdemes lenne-e vérvétel előtt beszedni. Egyébként a vérvétel holnap reggel 7:30-kor lesz, ha ez számít. Allergiám nincsen, legalábbis eddig még nem mutatkozott. F/16 Nagyon megköszönném a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!