Szomorú vagyok, mert rajtam mar a terapia sem segit, vajon miert?
Skandinaviaban lakom, es terapiara jarok valas utan , es a terapeutam olyan szaraz , szukszavu ember, szinte alig szól valamit, szóva is tettem, hogy feed back fontos szamomra , de csak kacagott.
Mondta h mindenre en kell rajöjjek, ezt en is tudom, de azert dialógusra szamitottam, nem monologra, vagy arra, hogy terelgessen valamilyen iranyba, hiszen kognitiv pszihológus, de barmit mondok, ugy van jól, ha azt mondom, hogy emberkerulö vagyok, neki úgy is jó!
Minden ok. Úgy hianyzik egy Vekerdy Tamas tipusu pszihologus, aki aranyköpeseket mond es ontsa az okossagokat, maganyosnak erzem magam ,de ha ilyet mondok meg vegul felreerti a terapeuta, hogy kikezdenek vele... es itt mindenki ilyen minden orvos es terapeuta, nincs valasztek. Mas kultúra. Mit tanacsoltok? Folytassam a monológomat a tukör elött??? Miaz ördögöt tehetek, ketsegbe vagyok esve!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!