Hogy néz ki egy teljes "terápia" egy pszichológussal?
Most megyek először (magánrendelésre). Aki volt már pszichológusnál és végigcsinálta az egészet, az írjon már, hogy kb. mire számíthatok.
Hogy néz ki a terápia? A doki kérdez én meg válaszolgatok, vagy ha elmondtam azokat, amik miatt odamentem, akkor belekérdez ebbe-abba? Csak mert az én problémámat kb. 4-5 óra alatt ki lehet tárgyalni simán szerintem.
Beszéltem már telón a dokival, ő azt mondta, 20-30 óra kb. mire eljut valahova egy páciens(sel). Az első 4-5 óra "ismerkedéses", szóval a múlt, honnan jöttem, rólam dolgok, aztán a problémák megbeszélése...
Mégis miből látod úgy, hogy alkudozni akarnék?
Figyelj, elmentem, ő ajánlotta fel, hogy kevesebb óradíjat számít fel tekintettek a családi körülményeimre. Nálam (nálunk) fel sem merült ilyen.
Nem azért kérdeztem.
Mindenesetre jelentettem a válaszod, ne engem provokálj.
"ő ajánlotta fel, hogy kevesebb óradíjat számít fel tekintettek a családi körülményeimre"
A dilidoki már telefonon is érzékelte, mekkora a baj.
Jól nézel ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!