Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy néz ki egy teljes "terápi...

Hogy néz ki egy teljes "terápia" egy pszichológussal?

Figyelt kérdés

Most megyek először (magánrendelésre). Aki volt már pszichológusnál és végigcsinálta az egészet, az írjon már, hogy kb. mire számíthatok.

Hogy néz ki a terápia? A doki kérdez én meg válaszolgatok, vagy ha elmondtam azokat, amik miatt odamentem, akkor belekérdez ebbe-abba? Csak mert az én problémámat kb. 4-5 óra alatt ki lehet tárgyalni simán szerintem.

Beszéltem már telón a dokival, ő azt mondta, 20-30 óra kb. mire eljut valahova egy páciens(sel). Az első 4-5 óra "ismerkedéses", szóval a múlt, honnan jöttem, rólam dolgok, aztán a problémák megbeszélése...

2012. szept. 21. 22:46
 1/8 A kérdező kommentje:
Szóval ezután a megbeszéléses dolog után mire számíthatok? Kérdez-felelek játékra?
2012. szept. 21. 22:48
 2/8 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Ha egyszer elszántad magad, akkor fogadd el, amit a pszichológus mond. Ha egyszer azt mondja, hogy 20-30 óra, akkor azt kell beszoroznod az óradíjával. Látom, már előre alkudozni akarsz. Mi itt ingyen adunk tanácsot. Írd meg a problémádat aztán kapsz hideget, meleget.
2012. szept. 21. 23:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Mégis miből látod úgy, hogy alkudozni akarnék?

Figyelj, elmentem, ő ajánlotta fel, hogy kevesebb óradíjat számít fel tekintettek a családi körülményeimre. Nálam (nálunk) fel sem merült ilyen.

Nem azért kérdeztem.

Mindenesetre jelentettem a válaszod, ne engem provokálj.

2012. szept. 21. 23:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Különben is akkora baromság, amit írtál, hogy csak ordít róla. NEM A KÉRDÉSRE VÁLASZOLTÁL. Semmi közöd ahhoz, hogy miért kérdeztem, törődj inkább a magad dolgával, gondolom szükséged is lenne rá :'D
2012. szept. 21. 23:56
 5/8 A kérdező kommentje:
HOGY AKARNÉK ALKUDOZNI AZ ÉRDKEEL HOGY VAN-E ÉRTELME ELMENNI TE ELMEBAJOS NYOMORULT HA ITT LETTÉL VOLNA MÁR RÉG KIBELEZTELEK VOLNA ÉLVE B4ZMEG ANYÁD TE KUTYAG3CI
2012. szept. 22. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Van értelme,mert amint láthatjuk idegbeteg vagy!
2012. szept. 25. 09:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kevés lesz ez az óraszám...............
2012. szept. 25. 15:37
 8/8 anonim ***** válasza:

"ő ajánlotta fel, hogy kevesebb óradíjat számít fel tekintettek a családi körülményeimre"

A dilidoki már telefonon is érzékelte, mekkora a baj.

Jól nézel ki...

2012. szept. 26. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!