Maqyarországon van olyan intézmény ahol elérhető a Transzkraniális Mágneses Stimuláció nevezetű terápia? (A TMS-t depresszió, és a fülzúgás kezelésére használják főként az USA-ban.
Itt egy cikk erről: [link]
Eddigi tapasztalataimról annyit hogy hosszabb Prozac és egy rövidebb sikertelen Seroprám-mal való próbálkozás után néhány évig a Remotív nevű orbáncfű tartalmú készítménnyel próbálkoztam.(ami vény nélkül adható gyógyszernek számít manapság) Másfél éve Melipramilt szedek ami nekem alapvetően bejött, de tapasztalatom szerint nem elég erős a hatása. A pszihoanalízis sokat segített amíg tartott, sajnos túl drága volt és időigényes volt. A sportot és a mozgást a kedvetlenség miatt nincs motivációm elkezdeni. Viszont ez a TMS érdekelne! Akár a kísérleti nyúl szerepét is szívesen bevállalom, ha szükséges...
Sajnos igen! :) De akkor már elmentettem amikor észrevettem!
És utólag -úgy tudom- már nem lehet kijavítani. Ez van!
Sajtóhiba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!